Bebeğin anne karnında ters durması

kasabakizii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
220
127
33
33
Merhabalar k.k ailesi. 30 haftalık hamileyim doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi. Kasıklarımda ve karnımda tekme hissediyorum bu ters durduğunu mu gösteriyor ? Doğru pozisyonu alınca nasıl hissederim? İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar k.k ailesi. 30 haftalık hamileyim doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi. Kasıklarımda ve karnımda tekme hissediyorum bu ters durduğunu mu gösteriyor ? Doğru pozisyonu alınca nasıl hissederim? İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sen pek hissedemeyebilirsn canim . Ama 3p hafta daha erken donebilir bebegin. Sagligini tehdit eden bi durum yok olmazsa mecburen sezeryan olursun.

Benim kız da çapraz duruyordu ama kaç haftalikti hatırlamıyorum bayağı rahatsız ediyordu sonra döndü ve normal doğum oldu :))

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 💕

Evet doktorumda öyle söyledi, 36.haftaya kadar dönebilir dönmezse mecbur sezeryan dedi. Sağlıklı olsunda ne şekilde olduğu önemli değil. Göğüs kaburgam batıyor aşırı sırt ağrım var acaba dedim pozisyonu ile mi alakalı :)

Evet doktorumda öyle söyledi, 36.haftaya kadar dönebilir dönmezse mecbur sezeryan dedi. Sağlıklı olsunda ne şekilde olduğu önemli değil. Göğüs kaburgam batıyor aşırı sırt ağrım var acaba dedim pozisyonu ile mi alakalı :)
Olabilir canim ama bu haftalar agrilar cok normal. Malum dogunca seni uyutmayacak ya simdiden hazırlıyor vucudun😄

İnatçı kızım dönmedi ve sezeryan oldum. Çok minik doğdu şimdi 2 yaşında 😂😂
İki yıllık konu 😂😁Allah bağışlasın yavrunuzu 🤗 benimki de kasıklarda e vajinama tekme atıyor ama bilmiyorum ki kafası yukarda mi ama kesin benimki öbür doğum im sezeryrn olduğu için yine sexeryen şükür az kaldı ❤️🤲🙏🧿

İki yıllık konu 😂😁Allah bağışlasın yavrunuzu 🤗 benimki de kasıklarda e vajinama tekme atıyor ama bilmiyorum ki kafası yukarda mi ama kesin benimki öbür doğum im sezeryrn olduğu için yine sexeryen şükür az kaldı ❤️🤲🙏🧿
tekmeler aşağıdaysa henüz dönmemiştir. sağlıkla gelsin inşallah bebişinz 🤗🙏💕

tekmeler aşağıdaysa henüz dönmemiştir. sağlıkla gelsin inşallah bebişinz 🤗🙏💕
Teşekkür ederim 🥰🙏 o gün aşağıda atıyordu sin bir kaç gündür de midenin üstünde atıyor iki kaburga arası vsllshi bilemiyorum ne yapıyor dönüp dolaşıyor heryeri karıştırıyor 😁 Allah razı olsun 🙏🙏🤲 Rabb'im çocuğunužu suze bağışlasın canim 🙏🤲❤️

Back
X