- 11 Nisan 2015
- 359
- 144
- 33
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Hayir cnm, aksine normal dogum.. Farkindaysan normal dogumda cocuk asagidan cikiyoMasallah kizina cnm cok sevindim :)) benimde oglum onden gidiyo cok sukur iyiymis ama asagida deyince korkuyorm. Boyle olunca sezeryan olmasi gerekmiyor mu peki? Birkac arkadas oyle yazmista
Ayy hadi insallah tatlim :))Hayir cnm, aksine normal dogum.. Farkindaysan normal dogumda cocuk asagidan cikiyoyukardayken zaten cikamaz, sezeryan olur.
Ayy hadi insallah tatlim :))Hayir cnm, aksine normal dogum.. Farkindaysan normal dogumda cocuk asagidan cikiyoyukardayken zaten cikamaz, sezeryan olur.
Benim kız 800 gram olmasi lazimken 1100 gram olmus.. Boyuda 32 cm olmasi lazinken 37 cm.. Ve asagida gerisini sen dsunAyy hadi insallah tatlim :))
Oyy canim masallah kizina cok sevindimBenim kız 800 gram olmasi lazimken 1100 gram olmus.. Boyuda 32 cm olmasi lazinken 37 cm.. Ve asagida gerisini sen dsunustelik cok da saglikli sukur.. Hic dert etme.. Allah bi yoluna koymustur ;-)
Canim peki sende hareketlerini asagida mi hissediyon? Ben karnimin alt kisminda hissediyorum hepBenim bebiş de 29.haftadan bu yana baş aşağı :) Doktor bir sorun yok dedi, anormal mi ddim hayır tabiki dedi.Ayrıca baş aşağı olmasıyla doğumkanalına girmesi ayrı şeyler. Baş aşağı durabilir ama kafasının baş aşağı iken doğum kanalına girmesi erken haftada, problem olur.
Insaallah cnm.Oyy canim masallah kizina cok sevindiminsallah benim oglusumda oyle gelisir
Canim cok dikkat ediyorum ama korkuyirum iste hep. Doktor erken dogum riskin olabilir dedi, bebek asagida olunca yukari cikma durumu olmazmi yaa
Icimi rahatlattin canim cok tesekkur ederim :))Bunu hiç kafana takma, bebeğin gelişimi ne kadar iyi olursa olsun erken doğum riski her hamile için aynıdır. Kafama takma sen
canim benim bebegim hep aşagidaydi.zaten senin haftalarindayken rahim gobek hizasinda olur bebegi nasil yukarda taşiyabilirsinki.doktorunda bi garip yani.30dan sonra bebegini anca yukarda hissedersin endişen yersiZ.progestan neden vermşkiSlm arkadaslar, 21 haftalik hamileyim. 16.ci haftamda doktora kontrole gittigimde doktorum bebegimin oncekine gore daha asagida oldugunu soyledi. Agir is vs mi yaptin, yok dedim. Hicbisey yapmamisken bebegim asagi inmis. Sali gunu tekrar kontorlum vardi yine bebegim asagidaymis cok moralim bozuldu. Doktor 200 mg lik progestan verdi gunde 3 defa kullanmak icin. Doktorum bazi kişiler in bebegi asagida tasiyabilecegini söyledi ama yine de biz pek hos karsilamiyoruz dedi bu durumu. Ayni durumu yasayanlar varmi? Lutfen fikirlerinizi bekliyorum
Progestani rahim boyu kisalmamasi icin verdi cnm. Sahiden bu haftalarda gobek hizasinda mi olur bebek? Benimki de cikarmi ki acaba yukari, cok korkuyorumcanim benim bebegim hep aşagidaydi.zaten senin haftalarindayken rahim gobek hizasinda olur bebegi nasil yukarda taşiyabilirsinki.doktorunda bi garip yani.30dan sonra bebegini anca yukarda hissedersin endişen yersiZ.progestan neden vermşki
evet canim.doktorum demişti 22den itibaren her hafta 1sm yukari cikiyo.benim kizim hep asagida oynar.gayet dogal.stress yapma.eeken dogum riski her hamilede var.bak benim 14 haftamdan beri ara ara kisalmam oluyo 52 mmden en son 37 idi 25 haftamda.bak hala dogurmadim cokta sakinim relaks ol tatlim :)Progestani rahim boyu kisalmamasi icin verdi cnm. Sahiden bu haftalarda gobek hizasinda mi olur bebek? Benimki de cikarmi ki acaba yukari, cok korkuyorum
Ayy tatlm masallah icime su serptin insallah bende görürüm bu zamanlari :)) benim oglumunda hareketleri hep asagida oluyo hep asagida hissediyormevet canim.doktorum demişti 22den itibaren her hafta 1sm yukari cikiyo.benim kizim hep asagida oynar.gayet dogal.stress yapma.eeken dogum riski her hamilede var.bak benim 14 haftamdan beri ara ara kisalmam oluyo 52 mmden en son 37 idi 25 haftamda.bak hala dogurmadim cokta sakinim relaks ol tatlim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?