bebegin asagida olmasi

uzunyaz

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
350
106
Merhabalar. 16 haftalik hamileyim. Dün doktora gittim. Doktorum bebeğin asagida olduğunu, dinlenmem gerektiğini, dinlendiğim taktirde bebeğin yukarı çıkabileceğini söyledi. Ben de dinleniyorum, dikkat ediyorum tabi.
Bir hafta sonra kontrole gideceğim. Durum biraz düzelse bile, hamileligim boyunca sürekli böyle dikkat etmek ve dinlenmek zorunda mi kalacağım? Sürekli yatmak zorunda kalmaktan korkuyorum. Böyle bir sorun yaşayanlar varsa bana yardımcı olsun lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba ayni durumu bende yasiyorum. 15.ci haftadan beri bebegim asagida, doktorum cok iyi dinlen dedi. Ama bazi kisiler hamileligi boyunca bebegi asagida oluyormus. Erken dogum riski var ne yazikki :KK43:

Merhaba. Kusura bakmayın mesajınızı geç fark ettim. Ben de dinlenmeye çalışıyorum ve progestan kullanıyorum. Evet asagida olan bebek asagida devam ediyormuş ne yazık ki. Ilk bebegimde de erken dogum riski oldu ama onda 27. Haftadan sonra boyle bir riskten bahsedildi ve 37 haftaya kadar idare edebildik.ama dikkat edersek sorun olmaz hayırlısiyla. Dilerim sağlıkla vaktinde doğar bebeklerimiz. Sevgiler.

Merhaba. Kusura bakmayın mesajınızı geç fark ettim. Ben de dinlenmeye çalışıyorum ve progestan kullanıyorum. Evet asagida olan bebek asagida devam ediyormuş ne yazık ki. Ilk bebegimde de erken dogum riski oldu ama onda 27. Haftadan sonra boyle bir riskten bahsedildi ve 37 haftaya kadar idare edebildik.ama dikkat edersek sorun olmaz hayırlısiyla. Dilerim sağlıkla vaktinde doğar bebeklerimiz. Sevgiler.
Tesekkur ederim yazdiginiz icin. Bu arada bisey sorabilirmiyim? Siz ilk dogumunuzu sezaryen mi, normal mi dogurdunuz? Bebek asagida olunca normal dogum kolay olurmus diye duydum da ?

Tesekkur ederim yazdiginiz icin. Bu arada bisey sorabilirmiyim? Siz ilk dogumunuzu sezaryen mi, normal mi dogurdunuz? Bebek asagida olunca normal dogum kolay olurmus diye duydum da ?[/QUOTE

Ilk bebeğim normal doğumla olmuştu ve evet kolay olmuştu. En güzel tarafı bu sanırım ☺ bebek sürekli doğaya meyilli olduğu için rahat doğuyor. Çevremden de hep böyle duydum.

bende de aynı durum var progestan kullanıyorum sürekli yatmıyorum ama ayakta fazla kalmam ve yürümem yasak. bunlara dikkat edince bi sorun olmaz ama kendini çok yorarsan sürekli yatmak zorunda kalabilirsin dikkat et.

bende de aynı durum var progestan kullanıyorum sürekli yatmıyorum ama ayakta fazla kalmam ve yürümem yasak. bunlara dikkat edince bi sorun olmaz ama kendini çok yorarsan sürekli yatmak zorunda kalabilirsin dikkat et.
Ben surekli ayaktayim, geziyorum valla ama bundan sonra daha dikkatli olucam. Progestan kullaniyorm bende, ama simdi siz boyle yazinca daha cok dikkat edicem bebegime insallah bisey olmwz :KK43:

biz
Ben surekli ayaktayim, geziyorum valla ama bundan sonra daha dikkatli olucam. Progestan kullaniyorm bende, ama simdi siz boyle yazinca daha cok dikkat edicem bebegime insallah bisey olmwz :KK43:
bizimde tek temennimiz o. daha çok küçükler içerde kalmaları lazım inşallah zamanında alırız bebişlerimizi sağlıkla

Benim hep aşağıdaydı hala aşağıda. Hatta 6. Ayımdan itibaren insanların erken doğuracaksın ebbek çok aşağıda sözlerine maruz kaldım. Ama hiçbirşey olmadı çok şükür. 3 haftam kaldı hala sancı görünmüyor. Çok yorulmadığın sürece sıkıntı olmaz canım merak etme. Son aylarda özellikle yürümesi zorlaşıyor. Oturup kalkmak sıkıntı oluyor ama başka bir problem yaşamadım. Umarım sen de yaşamazsın. Sadece dinlen ve keyfini çıkart hamileliğin... :)

X