Bebek Beslenmesi Bebeğin bakımını pamuk ve su ile yapan var mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim kızkardeşim kızının altını doğduğundan beri pamuk ve su ile temizliyor. Şu an 1,5 yaşında hala aynı yöntemi kullanıyor. Islak mendil hiç kullanmadı.

Pisik olmustuk bi dönemde bende öyle yapmistim. Iyilestiginden beri ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum. Biraz hazırcıyım galiba bu konuda :KK53:

Pisik olmustuk bi dönemde bende öyle yapmistim. Iyilestiginden beri ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum. Biraz hazırcıyım galiba bu konuda :KK53:
yıkayıp kullanmak daha zor değil mi bebek pamuğu alıp hemen ıslatıp kullanmak daha pratik gibi

yıkayıp kullanmak daha zor değil mi bebek pamuğu alıp hemen ıslatıp kullanmak daha pratik gibi
Vallahi kapakli kutulardan alıyorum ilk baslarda boyle bi kısım alıp yikiyorum geri kutuya dolduruyorum onlari. Yikanmislar bitince bi kisim daha... paket yarıya gelince hepsini cikarip yıkıyorum suyun altında resmen köpük akıyorr. Sonra geri dolduruyorum hepsini kutuya. Cok fazla degil kaka yoksa 1 mendil işimi görüyor. Birazda sulu bırakiyorum böylece kurumuyor. Tabi bezi kapatmadan kurulayıp ince bi tabaka halinde kremliyorumda. Çok şükür böyle böyle geçti pişigimiz. Hemde 2 ay çektikten sonra. Artik mantarlaşmısti çok üzülüyordum. :(

Vallahi kapakli kutulardan alıyorum ilk baslarda boyle bi kısım alıp yikiyorum geri kutuya dolduruyorum onlari. Yikanmislar bitince bi kisim daha... paket yarıya gelince hepsini cikarip yıkıyorum suyun altında resmen köpük akıyorr. Sonra geri dolduruyorum hepsini kutuya. Cok fazla degil kaka yoksa 1 mendil işimi görüyor. Birazda sulu bırakiyorum böylece kurumuyor. Tabi bezi kapatmadan kurulayıp ince bi tabaka halinde kremliyorumda. Çok şükür böyle böyle geçti pişigimiz. Hemde 2 ay çektikten sonra. Artik mantarlaşmısti çok üzülüyordum. :(
yalnız siz kotlruyucu içerdiği için kuflenmeyen bozulmayan ürünü yıkayıp koyunca koruyucu evet gidiyor ama islaklik ve nem küf mantar ve bakteri barındırır hemde kapalı sirkulasyonda yok. Mutfak bezleri bile ıslak kalmamalı asılarak kurtulmalı deniliyor. Bence bebek pamuklarindan alın altını kontrol eder kala çiş durumuna göre pamuk islatirsiniz.

yalnız siz kotlruyucu içerdiği için kuflenmeyen bozulmayan ürünü yıkayıp koyunca koruyucu evet gidiyor ama islaklik ve nem küf mantar ve bakteri barındırır hemde kapalı sirkulasyonda yok. Mutfak bezleri bile ıslak kalmamalı asılarak kurtulmalı deniliyor. Bence bebek pamuklarindan alın altını kontrol eder kala çiş durumuna göre pamuk islatirsiniz.
Evet bu hiç aklıma gelmedi ama henüz böyle bir sorunlada karsılaşmadim.
Dediginiz doğru teşekkür ederim. Küf mantar oluşacak kadar da çok bekletmiyorum ama.
Ilk basta dedim ya kısım kısım kullaniyorum. Ama yine de dikkat etmek gerekli

Bebek pamugu dediginiz nasil bir sey nerde satilir eczanedemi

Ben de uni baby yenidoğan aldım. İlk 1 ay ıslak pamuk kullandım sonra ıslak mendile geçtim. 2 ayını doldurduktan sonra da her alt değiştirmede yıkadım bebişimin poposunu. ( Tabi evde olduğum zamanlar) Şimdi hala yıkıyorum, dışarıda iken ıslak mendil kullanıyorum. Çok şükür pişik olayı yaşamadık hiç. Bebişin de çok hoşuna gidiyor. Kıkır kıkır gülüyor poposu yıkanırken :)

Back
X