Bebek Beslenmesi Bebeğin banyo yaparken başı nasıl yıkanır ki, her defasında ağlatıyoruz.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım benimde bebeğim daha 48 günlük ben bebeğimin başını yıkarken bebeğin kafasına suyu direk dökmüyorum.Sol elinle bebeğini tutarken sağ avucuna suyu dök yani bebeğin kafasını avuç avuç su dökerek yıka inan hem hiç ağlamaz hemde kulağına su gidecek endişen olmaz denemeni tavsiye ederim.

evet ama ben anlatamadım galiba eşin bebeği tutarken gögüs kısmından, zaten el kadar çocuk öteki eliylede yani baş parmagı ve küçük parmaklarıyla hafifçe kapatıp sende suyu hızlıca dökeceksin canım benim annemler hep bu şekilde yıkadıkları için komşuların bebeklerini ondan biliyorum.

Bebeklerini yıkayamayan anneler bu şapkayı alın .
biz doğduğu ikinci günden beri hiç ağlatmadan yıkıyoruz. İlk doğduğunda yıkamak daha kolay ... bebeği sol kolunuzun iç kısmına yüzü aşağı bakacak şekilde döndürüp, yine sol elinizin orta ve baş parmağıyla onun sol kolunu tutuyorsunuz(yani omuzla dirsek arası olan bölümü).böylelikle sol kolunuz aynı zamanda çeneyide destekledğinden bebek sağlam ve güven içinde duruyor.Sonra sağ elinizle başını şampuanlayıp eşinizden çok havadan olmamak şartıyla azar azar değil birden suyu döküp başını temizliyorsunuz.Az az dökerse temizlenme süresi uzar..birden olursa hem su kolay kaçmaz hem de hemen tezmizlenir. Bu olaydan önce yatırıp vücudunu yıkamalısınız.Ben doğduğundan beri küvetini hep suyla doldurdumki vücudu suyun içinde sıcak kalsın ve kendini anne karnında hissetsin diye..şu anda oğlum 8 inci aya girdi hala banyo yapmayı çok seviyor.Fakat hareketlendi ve su döktükçe kafasını kaldırıyor su gözüne geliyor onun içinde bu şapkayı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…