• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğin başı yukarda olupta sezeryan yapan var mı

ceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
125
0
96
Malatya
bebeğimin başı yukarda olduğu için yani başı henüz doğum kanalına yerleşmemiş doktor sezeryan diyor.40 hafta 4 gün oldu tık yok bu durumda olup da sezeryan olan ya da bekleyip normal doğum yapan var mı

bebeğimin başı yukarda olduğu için yani başı henüz doğum kanalına yerleşmemiş doktor sezeryan diyor.40 hafta 4 gün oldu tık yok bu durumda olup da sezeryan olan ya da bekleyip normal doğum yapan var mı
canım günaydın doktor aynı şeyi banada söylemişti benim 5 ay oldu ben 9 ayımı doldurdum hep normal istiyodum ama doktorum eğer bebek dönmezse ters doğum yaparsın dedi buda bebeğin sakat olmasına neden olur dedi eğer sezaryandan korkuyosan sakıın korkma ben en geç 1 hafta zorluk çektim şimdi bende bebşimde çok iyiz :nazar::nazar::nazar: bence hiç bekleme suyun gelmeden sezaryan ol allah korusun eğer suyun gelirse mecburen normal doğum yaparsın tabi bu riski göz önüne alıyosan k.i.b

canım benim bebişimde tersti son haftada döndü ama yinede sezeryan olmak zorunda kaldım başka nedenlerden bende çok korkuyordum ama sadece 5 gün çektim sonrası kolay oldu korktuğum kadar olmadı.sende korkma boşuna hem belki döner daha :teselli: benim arkadaşımınki son 10 dk dönmüştü allah kolaylık versin tüm hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin......... a.s.

canım günaydın doktor aynı şeyi banada söylemişti benim 5 ay oldu ben 9 ayımı doldurdum hep normal istiyodum ama doktorum eğer bebek dönmezse ters doğum yaparsın dedi buda bebeğin sakat olmasına neden olur dedi eğer sezaryandan korkuyosan sakıın korkma ben en geç 1 hafta zorluk çektim şimdi bende bebşimde çok iyiz :nazar::nazar::nazar: bence hiç bekleme suyun gelmeden sezaryan ol allah korusun eğer suyun gelirse mecburen normal doğum yaparsın tabi bu riski göz önüne alıyosan k.i.b

hayır canım suyun geldi diye normal doğum yapacaksın diye birşey yok, benim arkadaşımın suyu geldi evinde, ama bebek ters olduğu için sezaryen oldu, bitti gitti.............

canim benim kizim son 39. hafta ters dondu epidural sezaryan oldum 3saat sonra ne acim ne sorunum kaldi nasil memnunum kizimda cok stressiz bir sekilde dogdu yine ayni sekilde dogurucam 2.de

benim kızımda tersti 36+4 de protein yükselmesi sonucu sezeryanla doğum yaptım...
kızlar bebeklerinizin ve kendi sağlığınızı düşünün eğer normal doğum yapma yüzdeniz çok düşükse bunun için zorlamayın...
ayrıca sezeryan hiçde korkulacak abartılacak bir doğum şekli değil mecbur olunca elden birşey gelmiyor...
Allah yardımcınız olsun...

Back
X