Bebeğin başının aşşağıda olması....

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
103
37
Herkese Merhabalar 21 haftalık hamileyim bebeğim erkek 1 hafta önce kontrolde bebeğimin başı aşşağıda olduğunu öğrendim doktorum erken doğum riskin var dedi olmaması için ilaç verdi. Dönmez ise bebek kg aldıkça riskimin artacağını söyledi. Böyle durum yaşayan var mı? Başı aşşağıda olup da sonradan dönen var mu? Lüften beni ferahlatın

Canim sen doktorlara bakma benim kizimada aynisini soylemisti doktor hatta kafasi kucuk falan dedei sonra karin cevresi gelismiyo dedi ve benim kizimi iki ay onceden sezeryanla aldi valla dogdugunda ne kafasi kucuk tu ne de karin cevresi zayifti gayet saglikliydi erken dogmasina ragmen kuveze bile alinmadi sen doktora bakma bol bol dinlen fazla ayakta kalma allahin izni ile bisey olmaz

Benim ki sürekli yer değiştiriyor Can'ım . Bence doktorun abartmış daha haftası da küçük yeri de bol Sabit kalacağını nerden biliyor ki ? Benim ki her ultrason da farklı yerde çıkıyor

Ben de öyle yapıyorum 3 gündür yatıyorum ama bugun hapşırırken suyum geldi ağrım vardı kasıklarım da ve ıkınma hissediyordum gittim hemen acile akıntım çok fazlaymış bebeğim hala aynı pozisyonda hiç dönmemiş ister istemez her an doğum olacakmış hissi var tek temennim dönmesi sağlıklı olması ve vaktinde gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…