Merhaba 28 yaşındayım 2 senelik evliyim geçen sene şubat ayında ilk bebeğimi 6 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim pıhıtılaşma gen testleri hormon testleri yapıldı herşey tertemiz rahim sağlığım gayet yerinde yumurtalık rezervim oldukça iyi sağlıksız gebelik dendi ve 1 sene ben kendimi topladım gebelik düşünmedim bu yıl şubat ayında yeniden çocuk düşünmeye karar verdik ve endokrin uzmanı troitimin düşmesi gerektiğini söyledi(3.21 falandı) 25 mg ilaca başlattı yaklaşık 2 ay kadar bu dozu kullandım daha sonra kontrol ettirdim(3.98 olmuş )doz yetersiz kalınca haftasonları 50 mg verdi 1 ay kadar bu şekilde kullandım ve tabi bu sırada eşim de ben de vitamin takviyelerimizi gayet güzel aldık derken bu ay pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim betam 45 di ve doktor bu haberle troit ilacımı hergün 50 mg ye çıkardı(3.66)ydı çünkü.çarşamba günü tekrar beta takibi için kan verdim maalesef artacağına 34 e düşmüş yani anlayacağınız kimyasal gebelik yaşıyorum sanırım benim gibi olan var mı troit ne kadar bu sürece etki ediyor dünyam başıma yıkılmalı mı yoksa hemen istediğimde hamile kalabiliyorum diye sevinmeli miyim bilmiyorum ilk gebeliğimde ilk ay bu sefer 2. Ayda gebe kalmıştım