Bebeğin beslenmesine herkesin karışması

Minezbb

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
90
31
18
28
Kızım şuan 8 aylık Sanki ben yedirmiyormusum gıbı her gorenın aa kaç aylık olmus artık canım bunuda yesın dıyıp agzına bırseyler tıkıştırması sanki bak ben çok iyi biliyorum dercesine bilmiş bilmiş daha bana sormadan yedirmeye çalısması gerçekten sinir bozucu tatlı gereksız vitamınsız seyler vermediğim halde bütün tatlara alışsın yavaş yavaş yaşına geliyo artık diye sözler gerçekten sinir oluyorum bunların çoğu yaşca buyuk ınsanlar bısey diyemiyorum bazılarına ama gerçekten artık sinirlerim bozuluyor anlamıyorum bu herşeye merak nedir insanlarda sanane? Annesi olarak yiyeceği şeye ben karar verebilirim değilmi herşeye karışmak zorunda insanlar doğum sonrası depresyonu atlatamadım sanırım ama bir tek ben değilimdir diye düşünüyorum böyle şeylere sinirlenen hee birde aman biz yedirdik bak size bısey olmamıs onada olmaz cümlesiiii

Aynen ayni seyleri bende yaşadım. Yer yer herşey yer artık diye diye moral bozmak yok mu. Hatta bebegimin mamasına 'tadi çok yavan' diyen bile oldu suratini yamultarak düşün. Adı üstünde bebek maması. Gerçekten çok moral bozucu.

Aynen ayni seyleri bende yaşadım. Yer yer herşey yer artık diye diye moral bozmak yok mu. Hatta bebegimin mamasına 'tadi çok yavan' diyen bile oldu suratini yamultarak düşün. Adı üstünde bebek maması. Gerçekten çok moral bozucu.

Tek değilim diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim Sinir oluyorum yesin ne olacak diye danone alınması 8 aylık cocuga ne kadar mantıklı hepsını geçelim sen benım çocuguma neden veriyosun elinle ben kımsenın cocuguna asla yapmam ama mılletın maşallahı var ben kendı kasıgımla bile vermezken üstelikkk

İnsanlara söylediğim zaman verme diyorum mesela yada bahanelerle yeni mama yedi kusar falan dıye sankı hava atıyormusum bi cocuk o dogurmus sankı bakısları :duduk:

Tek değilim diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim Sinir oluyorum yesin ne olacak diye danone alınması 8 aylık cocuga ne kadar mantıklı hepsını geçelim sen benım çocuguma neden veriyosun elinle ben kımsenın cocuguna asla yapmam ama mılletın maşallahı var ben kendı kasıgımla bile vermezken üstelikkk
Danone mi? Yok artık. kim ne derse desin kimseye bişey verdirtmedim, ne düşünürlerse düşünsünler, beni kararlı görünce zaten cesaret edemediler. Yok turşuymus falan filan. Turşunun bebeğe ne faydası olurki? Hatta zararı varmı yok tatsınmis, zamanı gelince yiyecek zaten.

Danone mi? Yok artık. kim ne derse desin kimseye bişey verdirtmedim, ne düşünürlerse düşünsünler, beni kararlı görünce zaten cesaret edemediler. Yok turşuymus falan filan. Turşunun bebeğe ne faydası olurki? Hatta zararı varmı yok tatsınmis, zamanı gelince yiyecek zaten.
Evet danone maalesef zaten bende bebek o daha yenmez falan dıyorum kaynanam alıyordu genelde şimdi eşimde alıştı almaya başladı küçücük bebeğe bir kasık alsın falan diyolar sinir oluyorum onlar eğlenecek gülecek diye benım cocugum saçma sapan şeyler yemek zorunda kalıyo tabıkı vermemeye çalısıyorum bunu alacagına yoğurtla muz al bız yapalım ne gerek var katkılı şeylere diyorum alınanda alınsın valla sonuçta bi annedem daha çok kimse düşünemez yavrusunu

Daha elini uzatana basliyorum cirlamaya
Aa sakın sakın vermiyorum ondan
Yasak dokunuyo dr yasakladi
Onun faydasi yok filan diyerekten
Hoooop cocugu kaptigim gibi kucagima oturtuyorum
Pilav mi veren istersin irmik helvasi verenmi
Hayir diyorum onun mamasi evde
Ne yiyecek
Sebze puresi
Herkesin yuzu bi bozuluyo tabi
Karniyarikmi yesin yani ne yapsin
Hele biri danone getirse direk camdan atarim getireni
Ac bak bakayim neler yaziyomus icindekilerde de

Daha elini uzatana basliyorum cirlamaya
Aa sakın sakın vermiyorum ondan
Yasak dokunuyo dr yasakladi
Onun faydasi yok filan diyerekten
Hoooop cocugu kaptigim gibi kucagima oturtuyorum
Pilav mi veren istersin irmik helvasi verenmi
Hayir diyorum onun mamasi evde
Ne yiyecek
Sebze puresi
Herkesin yuzu bi bozuluyo tabi
Karniyarikmi yesin yani ne yapsin
Hele biri danone getirse direk camdan atarim getireni
Ac bak bakayim neler yaziyomus icindekilerde de
En çok sinir olduğumda, 'sen ne yersen onu Yicek' demeleri. Ben sucuklu yumurta yiyorum af edersiniz mesela, onu mu Yicek? Utanmasalar, kendi pasta kek yiyorum, çocuğa vermiyor çiçekler geri zekalılar

Benim bebegimde coklu gida alerjisi var. Ek gida denemelerini doktor kontrolunde yapiyoruz ama bu bile durduramiyor insanlardaki karisma durtusunu. Cocugumun neler yasadigini gordugu halde vicdansiz babaannesi cok net bir dille hayir sakin verme dememe ragmen gozumun icine baka baka bir seyler sokuyor agzina. Sanirsin kotu uvey anneden koruyor cocugu. Benim kendi annem bile almis eline tulumba tatlisi, bir kere yalasin diyor. 6 aylik bebek el insaf.

Diyecegim o ki bu insanlari engellemek mumkun degil, surekli mucadele etmek zorundasiniz. Yalniz degilsiniz moralinizi bozmayin.

En çok sinir olduğumda, 'sen ne yersen onu Yicek' demeleri. Ben sucuklu yumurta yiyorum af edersiniz mesela, onu mu Yicek? Utanmasalar, kendi pasta kek yiyorum, çocuğa vermiyor çiçekler geri zekalılar
Bana diyorlar aa pasta yemeyecekmi :KK57:
Hersey yiyecek demek ev yemegi yemek degilki

Yani. İşte 8 aylıkti bebeğim tatile gittiğimizde ve ben bebeğime beyaz ekmek vermediğim icin bilgisiz anne oldum. Bende bebeğinizi pekmezle beyaz ekmekle beslediğiniz için şeker hastası oluyor sonra dedim. Bide yemeğin suyuna banip vermeliymisim ekmeği. Pardonda ben oyle beslemiyorum bebegimi

Back
X