Gebeliğe Hazırlık Bebeğin boyu geride

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar 36.+5 haftalık hamileyim bebeğimin boyu 2 hafta geride yani fl yazan kısım ..bu durumu yaşayan var mı acaba ? Şu ana dek normal gidiyordu iki haftada sadece 1 cm uzamış ..47 cm civarı suan 😵‍💫yediklerimle mi ilgisi var bilmyorum

Merhabalar 36.+5 haftalık hamileyim bebeğimin boyu 2 hafta geride yani fl yazan kısım ..bu durumu yaşayan var mı acaba ? Şu ana dek normal gidiyordu iki haftada sadece 1 cm uzamış ..47 cm civarı suan 😵‍💫yediklerimle mi ilgisi var bilmyorum
Zaten 49-50 cm doğmuyor mu bebekler bence normal doktorunuz mı geride dedi peki?

Bence boyu gayet normal benim kardeşim 48 cm doğmuştu gayet güzel bir bebekti, daha 4 haftanız var illa büyüme gerçekleşir bence 🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle😍🙏🏻🙏🏻

Benim kızım 37+6 da 46 cm doğdu şimdi ortalamanın da üstünde gelişimi takılmayın böyle şeylere sağlıklı olun gerisi boş ☺️ Sıkıntısız kucaklayın inşallah yavrunuzu

Zaten 49-50 cm doğmuyor mu bebekler bence normal doktorunuz mı geride dedi peki?
Evt sanırım ama bebeğiniz minik sanki 2 hafta geride bacak boyu dedi ..😔pek uzamamış sanırım bir de ..haklısınız sağlıklı olsun da İnşallah en önemlisi🙏

Bence boyu gayet normal benim kardeşim 48 cm doğmuştu gayet güzel bir bebekti, daha 4 haftanız var illa büyüme gerçekleşir bence 🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle😍🙏🏻🙏🏻
38+5 de sezaryen için gün aldık da inşallah uzar en azından 1-2 cm ..🥺aminnn çok teşekkür ederim 🤗

Benim kızım 37+6 da 46 cm doğdu şimdi ortalamanın da üstünde gelişimi takılmayın böyle şeylere sağlıklı olun gerisi boş ☺️ Sıkıntısız kucaklayın inşallah yavrunuzu
Öyle mi maşallah 🧿 haklısınız doktor diyince takıldım da inşallah doğunca iyi bakarsak gelişir 🙏🤗aminn çok teşekkür ederim 🤗

Bütün ölçümlerin 10 gün yanılma payı var.
O yüzden hiç kafanıza takmayın bence.

Bütün ölçümlerin 10 gün yanılma payı var.
O yüzden hiç kafanıza takmayın bence.
Çok teşekkür ederim inşallah 🙏 son haftalar böyle şeyler duymak üzüyor yine de 🥺sağlıklı olsun da inşallah 🙏

Back
X