Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten 49-50 cm doğmuyor mu bebekler bence normal doktorunuz mı geride dedi peki?Merhabalar 36.+5 haftalık hamileyim bebeğimin boyu 2 hafta geride yani fl yazan kısım ..bu durumu yaşayan var mı acaba ? Şu ana dek normal gidiyordu iki haftada sadece 1 cm uzamış ..47 cm civarı suanyediklerimle mi ilgisi var bilmyorum
Bence boyu gayet normal benim kardeşim 48 cm doğmuştu gayet güzel bir bebekti, daha 4 haftanız var illa büyüme gerçekleşir benceMerhabalar 36.+5 haftalık hamileyim bebeğimin boyu 2 hafta geride yani fl yazan kısım ..bu durumu yaşayan var mı acaba ? Şu ana dek normal gidiyordu iki haftada sadece 1 cm uzamış ..47 cm civarı suanyediklerimle mi ilgisi var bilmyorum
Benim kızım 37+6 da 46 cm doğdu şimdi ortalamanın da üstünde gelişimi takılmayın böyle şeylere sağlıklı olun gerisi boşMerhabalar 36.+5 haftalık hamileyim bebeğimin boyu 2 hafta geride yani fl yazan kısım ..bu durumu yaşayan var mı acaba ? Şu ana dek normal gidiyordu iki haftada sadece 1 cm uzamış ..47 cm civarı suanyediklerimle mi ilgisi var bilmyorum
Evt sanırım ama bebeğiniz minik sanki 2 hafta geride bacak boyu dedi ..Zaten 49-50 cm doğmuyor mu bebekler bence normal doktorunuz mı geride dedi peki?
38+5 de sezaryen için gün aldık da inşallah uzar en azından 1-2 cm ..Bence boyu gayet normal benim kardeşim 48 cm doğmuştu gayet güzel bir bebekti, daha 4 haftanız var illa büyüme gerçekleşir benceSağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
![]()
Öyle mi maşallahBenim kızım 37+6 da 46 cm doğdu şimdi ortalamanın da üstünde gelişimi takılmayın böyle şeylere sağlıklı olun gerisi boşSıkıntısız kucaklayın inşallah yavrunuzu
Hiç merak etmeyin bence gayet iyi38+5 de sezaryen için gün aldık da inşallah uzar en azından 1-2 cm ..aminnn çok teşekkür ederim
![]()
Çok teşekkür ederim inşallahBütün ölçümlerin 10 gün yanılma payı var.
O yüzden hiç kafanıza takmayın bence.
Çok teşekkür ederimHiç merak etmeyin bence gayet iyi![]()