Gebeliğe Hazırlık Bebeğin boyu geride

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar 36.+5 haftalık hamileyim bebeğimin boyu 2 hafta geride yani fl yazan kısım ..bu durumu yaşayan var mı acaba ? Şu ana dek normal gidiyordu iki haftada sadece 1 cm uzamış ..47 cm civarı suan yediklerimle mi ilgisi var bilmyorum

Zaten 49-50 cm doğmuyor mu bebekler bence normal doktorunuz mı geride dedi peki?

Bence boyu gayet normal benim kardeşim 48 cm doğmuştu gayet güzel bir bebekti, daha 4 haftanız var illa büyüme gerçekleşir bence Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Benim kızım 37+6 da 46 cm doğdu şimdi ortalamanın da üstünde gelişimi takılmayın böyle şeylere sağlıklı olun gerisi boş Sıkıntısız kucaklayın inşallah yavrunuzu

Zaten 49-50 cm doğmuyor mu bebekler bence normal doktorunuz mı geride dedi peki?
Evt sanırım ama bebeğiniz minik sanki 2 hafta geride bacak boyu dedi ..pek uzamamış sanırım bir de ..haklısınız sağlıklı olsun da İnşallah en önemlisi

Bence boyu gayet normal benim kardeşim 48 cm doğmuştu gayet güzel bir bebekti, daha 4 haftanız var illa büyüme gerçekleşir bence Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
38+5 de sezaryen için gün aldık da inşallah uzar en azından 1-2 cm ..aminnn çok teşekkür ederim

Benim kızım 37+6 da 46 cm doğdu şimdi ortalamanın da üstünde gelişimi takılmayın böyle şeylere sağlıklı olun gerisi boş Sıkıntısız kucaklayın inşallah yavrunuzu
Öyle mi maşallah haklısınız doktor diyince takıldım da inşallah doğunca iyi bakarsak gelişir aminn çok teşekkür ederim

Bütün ölçümlerin 10 gün yanılma payı var.
O yüzden hiç kafanıza takmayın bence.

Bütün ölçümlerin 10 gün yanılma payı var.
O yüzden hiç kafanıza takmayın bence.
Çok teşekkür ederim inşallah son haftalar böyle şeyler duymak üzüyor yine de sağlıklı olsun da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…