bebeğin çamaşırlarını neyle yıkamalıyımm

ecrnkubra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
45
0
36
İstanbul
Mrb arkadaslar benim aklıma takılan birşey vaarr bebegimin kıyafetlerini yavas yavas almaya basladık elhmdllh :)) onları yıkarken ayrı bi deterjanla yıkamak gerekiyomu yoksa herhangi bi deterjanla yıkanablirmii... hani neblim bebege zarar verirmi o deterjanlar...

tabi ki ayrı deterjanla yıkaman gerekiyor
bebekler için toz sabunlar var
hacı şakir granül sabun tercih edebilirsin
veya dalin sıvı deterjan bebekler için olanından
tercih sana kalmış

bizde almaya başladık aldığım şeyleri yıkamakta daha erkenmi bilmiyorum ama yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum.ben dalini düşünüyorum mis gibi kokuyor:)

Bende Hacışakir sabun tozu düşünüyorum, bakalım artık. Bişeyler almaya başladım. Çanta hazırladım ne olur ne olmaz diyede ama aldıklarımı yıkayıp ütülemedim daha.

hacışakirin bebeklere özel deterjanından aldım bütün cicilerimizi yıkayıp ütüledim ooh misler gibi koktu valla tavsiye ederim

Ben dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım. Süper durulama yaptırdım. Bu bitince sabun tozu düşünüyorum makinalar için olanından.

bana dalinin sıvı deterjanı daha mantıklı geliyo sabun tozu nebiliim sanki alerji oluşturabilir gibi acaba tam eriyomu bazen çamaşırlarda kalıyo ya en iyisi sıvı deterjan dalinin bebk deterjanını alıp bende yavaştan yıkama işlemlerine başlıcam

ne ile yıkanırsa yıkansın ekstra durulama yapılması gerekir
o nedenle sabun tozu da kullanılsa da kalıntı kalmaz

bebeğinin cildi hassas olacağı
için bebek deterjanıyla yıkamalısın
ben dalin sıvı deterjan kullandım.

İçindeki maddelerin iyi araştırılması gerekiyor, çünkü ne kadar durularsak duruluyalım sonuçta eğer arınıyor olsalar, o mis gibi dediğimiz kokular niye arınmıyor? bilmem yanlış mı düşünüyorum?

Bebekleriniz veya kendiniz için hiç farketmez bence içinde neler olduğu önemli. Artık bir tuşla bir sürü bilgiye ulaşabiliyoruz. Ambalajları çevirip içerdiği maddelerin faydalarını veya zararlarını araştırmak çok zor bir şey değil. Sanırım bu şekilde hareket etmek özellikle bebekler için yapılması gereken en doğru şey olmalı diye düşünüyorum.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Arkadaşlar sabun tozu falan kullanmayın ben ılk bebegimde kullandım giysileri bozardı ıkı üç yıkamadan sonra .....daha sonra ben dalın sıvı deterjan kullandım daha ıyı sonuc verdı ve giysiler bozarmadı bılgınıze

kızlar toz deterjanlar makinayı mahvediyormuş haberiniz olsun sıvılar biraz pahalı gibi görünebilir ama çok az kullanıyoruz. sıvıyı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…