evet maalesef bu zihniyet olayı çoğu kişide var hemde eşim batılı ve okumuş bi ailenin çocuğu fakat ilk çocuğum kız olduğunda, daha çok duyduğumuz tepki olsunn ikinci erkek olur inşaallahtu ve ben buna fazlasıyla tepki gösteryrdm tabiki ikincisi de kız olduğu öğrenince aynı ve daha fazlası tepkiler erkek adamın erkek .. Le başlayan sulu espriler iki kız iyidir ya iyi üçüncü erkek olur vs diyenler ki bunu diyen okadar da çok kadın varki ben tepki gösteryrdm tabiki çünkü bende bi kadınıö kendi cinsimi bırak aşağılamayı saygı değer göryrdö fazlasıyla çünkü öyle bi ortamda yetiştim babam üç kız babası idi ve bize hep böyle davrandı ve insanların böyle tepkilerini hala hazmedemez ve ezdrmem asla kendimi de kız çocuklarını da amaa konu kendi eşin olunca iş biraz değişiyo araya yine çocuk giriyo bende çoğu kez boşanym vs tarzı düşüncem ve yaklaşımıö oldu ama bi buçuk yaşındaki kızımın babasına olan sevgisi ilgisinü ve ikimiz birlikte gördüğündeki mutluluğu görseniz bukadar kolay bitirilmeli der miydiniz önceden hiç eyvallah ı olmayan deyiminizle gururlu ezdirmeyen bi kadınım diye boşanmayı düşünmşken çocuğunuzun bir mutlu davranışıyla kendinizi ikinci plana atabiliyor insan tabiki ortada dayak aldatma çok büyük zulüm yoksa neyse daha çok yazarım fakat görüyorum ki kimse anlamıyor