- 3 Haziran 2016
- 5
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sevil_83
Merhaba hanımlar 14 haftalık hamileyim bebegimin hiç hareketini hissetmiyorum ultrasondada çok yavaş kipirdiriyor kalp atışları hızlı ama fazla kipirdamiyor bilgi sahibi olan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme daha çok küçük hareketlerini hissetmezsin daha.Merhaba hanımlar 14 haftalık hamileyim bebegimin hiç hareketini hissetmiyorum ultrasondada çok yavaş kipirdiriyor kalp atışları hızlı ama fazla kipirdamiyor bilgi sahibi olan var mı ?
Cnm kan veriyorsun kanına bakıyorlarKızlar ikili test nasıl yapılıyor bilenler bilgi verebilir mi![]()
En geç 16.haftada şekilleniyo yüzde elli tahmin ederim derken saçmalamış resmen.çok çok erken tahmineden dotorlarda var ama 16. Hafta en net sonuç söyleniyo.Hatta benim oğlumda pipisinin resmini çekti verdi oğlun geliyo dedi.kızlar bende özele gidiyorum asıl sinir olduğum bu nasıl şekillenmiyor bu cinsiyet herkezinki nasıl şekilleniyor...soruyorum tahmin yapın diyorum yüzde elli tahmin ederin diyor.onu herkez biliyor...![]()
Bende çatliyciiiimm8+4 oof ooff bu günler nasıl gececek meraktan çatlıcimmmmm![]()
Ultrasonla bebegin ense kalınlıgı ölçümleri yapılır aynı gün alınan kan sonucuyla bilgisayarda karşılaştırılır dawn senromu risk oranı yüksek çıkıyosa ona göre 3lü testte yapılır.Kızlar ikili test nasıl yapılıyor bilenler bilgi verebilir mi![]()
benim doktorum gerek görmedi ikiliyi bile yaptırmaya gerek yok tabi aldırmayı düşünürsen farklıKIZLAR İKİLİ TESTTE Bİ RİSK CIKMAZSA ÜCLÜ TEST İSTENİYOR MU ?
Yok rabbim korusun bebegimi . 3 bucuk aylık hamişim oglum olucak insallah rabbimin izniyle . İkili test yaptı sorun cıkmadı 3lüye gerek oluyormu merak ettimbenim doktorum gerek görmedi ikiliyi bile yaptırmaya gerek yok tabi aldırmayı düşünürsen farklı
Yaptırma Cnm sonuç temizYok rabbim korusun bebegimi . 3 bucuk aylık hamişim oglum olucak insallah rabbimin izniyle . İkili test yaptı sorun cıkmadı 3lüye gerek oluyormu merak ettim