rabbim gönlüne göre versn cnm.ben bebeğim olacağını duyduğum andan beri hep erkek olacağını hissetmiştim.erkek olacak diyodum erkek olacak inşallah :)Inşallah yarın bizde ogreniriz öğrendiğim ikinci erkek bebek seninki bakalim bizimki ne :)
tşk edrm cnm zeka sonucu da sorunsuz çıksa daha çok rahatlıcmHayırlısı olsun cnm
tşk edrm cnm zeka sonucu da sorunsuz çıksa daha çok rahatlıcm
amin cnm inşallah ilk cocuk mu seniniBen hep pozitif düşünüyorum dua ediyorum bebeğim için, herşey normal görünüyor, Allah herkesin bebeğini bağışlasın sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin .. :)
amin cnm inşallah ilk cocuk mu senini
BENM DE CNM ŞUBAT DA EVLENDİM HAZİRAN DA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.İLKİN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM AMA ŞU AN ÇOK MUTLUYUMEvet, senin ?
BENM DE CNM ŞUBAT DA EVLENDİM HAZİRAN DA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.İLKİN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM AMA ŞU AN ÇOK MUTLUYUM
2 ay korundum ben.sonra hemen olacak mı sanki dedim :) sonra bi de baktım hamileyim. ablamlar hep 8.9. ayda hamile kaldılar bende de öyle olur dedimNeden üzüldün, bende nisan ayında evlendim haziranda öğrendim aynı tarihlerde doğum yapıcaz :)
12.haftada doktora sormuştum oda kesin değil ama tahmince kız demişti 16.haftada gittiğimde tahminler bitti kız olduğunu söyledi :)Arkadaşlar merhaba ben şuan 13 haftalik hamileyim yarın dr kontrolümüz var acaba cinsiyeti belli olur mu sizler kaçıncı haftada öğrendiniz Bebeğinizin cinsiyetini
Amin canım sağolasın cümlesinede nasip etsin Rabbim inşallahInşallah cnm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsn cnm ya rabbim kazasız belasız kucağına almayı nasip etsn işallah12.haftada doktora sormuştum oda kesin değil ama tahmince kız demişti 16.haftada gittiğimde tahminler bitti kız olduğunu söyledi :)
teşekkür ederim :) yanımda uyuyor şuanda,hatta yastığıyla boğuşuyor resmen :)hayırlı olsn cnm ya rabbim kazasız belasız kucağına almayı nasip etsn işallah
bende görecek miyim acaba yaaateşekkür ederim :) yanımda uyuyor şuanda,hatta yastığıyla boğuşuyor resmen :)
zaman çabuk geçiyor emin ol :) ne zaman cinsiyetini öğreneceğim, ne zaman yüzünü görebiliceğim, offf zaman geçmiyor ne zaman kucağıma alacağım derken doğdu bugün 72 günlük oldu bile. siz hamileliğinizin tadını çıkarmaya bakın şuan bence. hamilelik çok keyifli bir süreç :)bende görecek miyim acaba yaaa
BENİM BİRAZ ZOR GEÇİYO YA MİĞDE BULANTILARI BEL AĞRILARI.... YİNE DE ÇOK ŞÜKÜRzaman çabuk geçiyor emin ol :) ne zaman cinsiyetini öğreneceğim, ne zaman yüzünü görebiliceğim, offf zaman geçmiyor ne zaman kucağıma alacağım derken doğdu bugün 72 günlük oldu bile. siz hamileliğinizin tadını çıkarmaya bakın şuan bence. hamilelik çok keyifli bir süreç :)
CNM YA BU ARADA BEN YENİYİM DİYE PEK BİLMİYORUM BU SİTEYİ. Bİ KONU YAZACAĞIM ZAMAN NE YAPMAM GEREKİYOBENİM BİRAZ ZOR GEÇİYO YA MİĞDE BULANTILARI BEL AĞRILARI.... YİNE DE ÇOK ŞÜKÜR
bulantılar bel ağrıları çoğumuzda oluyor bi kaç haftaya geçer bulantıların. bir konu açacağın zaman gelen kutusunda yeni konuşma başlata giriyorsun sanırım :)BENİM BİRAZ ZOR GEÇİYO YA MİĞDE BULANTILARI BEL AĞRILARI.... YİNE DE ÇOK ŞÜKÜR
Cnm ben çok hissetmiyorum ama içimden kiz gibi geçiyor hayırlısı inşallah akşama ogrenecezrabbim gönlüne göre versn cnm.ben bebeğim olacağını duyduğum andan beri hep erkek olacağını hissetmiştim.erkek olacak diyodum erkek olacak inşallah :)
Hayırlı olsun cnm12.haftada doktora sormuştum oda kesin değil ama tahmince kız demişti 16.haftada gittiğimde tahminler bitti kız olduğunu söyledi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?