Bebeğin cinsiyeti

Inşallah yarın bizde ogreniriz öğrendiğim ikinci erkek bebek seninki bakalim bizimki ne :)
rabbim gönlüne göre versn cnm.ben bebeğim olacağını duyduğum andan beri hep erkek olacağını hissetmiştim.erkek olacak diyodum erkek olacak inşallah :)

tşk edrm cnm zeka sonucu da sorunsuz çıksa daha çok rahatlıcm

Ben hep pozitif düşünüyorum dua ediyorum bebeğim için, herşey normal görünüyor, Allah herkesin bebeğini bağışlasın sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin .. :)

Ben hep pozitif düşünüyorum dua ediyorum bebeğim için, herşey normal görünüyor, Allah herkesin bebeğini bağışlasın sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin .. :)
amin cnm inşallah ilk cocuk mu senini

BENM DE CNM ŞUBAT DA EVLENDİM HAZİRAN DA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.İLKİN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM AMA ŞU AN ÇOK MUTLUYUM

Neden üzüldün, bende nisan ayında evlendim haziranda öğrendim aynı tarihlerde doğum yapıcaz :)

Neden üzüldün, bende nisan ayında evlendim haziranda öğrendim aynı tarihlerde doğum yapıcaz :)
2 ay korundum ben.sonra hemen olacak mı sanki dedim :) sonra bi de baktım hamileyim. ablamlar hep 8.9. ayda hamile kaldılar bende de öyle olur dedim ilk iki ayım da çok kötü geçti sürekli serum iğne mahfetti beni

Arkadaşlar merhaba ben şuan 13 haftalik hamileyim yarın dr kontrolümüz var acaba cinsiyeti belli olur mu sizler kaçıncı haftada öğrendiniz Bebeğinizin cinsiyetini
12.haftada doktora sormuştum oda kesin değil ama tahmince kız demişti 16.haftada gittiğimde tahminler bitti kız olduğunu söyledi :)

bende görecek miyim acaba yaaa
zaman çabuk geçiyor emin ol :) ne zaman cinsiyetini öğreneceğim, ne zaman yüzünü görebiliceğim, offf zaman geçmiyor ne zaman kucağıma alacağım derken doğdu bugün 72 günlük oldu bile. siz hamileliğinizin tadını çıkarmaya bakın şuan bence. hamilelik çok keyifli bir süreç :)

BENİM BİRAZ ZOR GEÇİYO YA MİĞDE BULANTILARI BEL AĞRILARI.... YİNE DE ÇOK ŞÜKÜR

BENİM BİRAZ ZOR GEÇİYO YA MİĞDE BULANTILARI BEL AĞRILARI.... YİNE DE ÇOK ŞÜKÜR
bulantılar bel ağrıları çoğumuzda oluyor bi kaç haftaya geçer bulantıların. bir konu açacağın zaman gelen kutusunda yeni konuşma başlata giriyorsun sanırım :)

rabbim gönlüne göre versn cnm.ben bebeğim olacağını duyduğum andan beri hep erkek olacağını hissetmiştim.erkek olacak diyodum erkek olacak inşallah :)
Cnm ben çok hissetmiyorum ama içimden kiz gibi geçiyor hayırlısı inşallah akşama ogrenecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…