Bebeğin cinsiyetini öğrenmenin yolları :)) kızlaaar bakın ne buldum :D

gizztgr

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
225
24
298
36
Bebeğin cinsiyetini öğrenmenin yolları
Bebeğiniz olacak ve cinsiyetini merak ediyorsunuz. Bebiğim kızmı erkekmi olacak, bebeğimin cinsiyeti ne diye içinizde heyecanlı bir merak var.

Bebeğin cinsiyetini öğrenmek kolay aslında. Bebeğimin cinsiyetini ne zaman öğrenirim diyorsanız ve Bebek cinsiyet belirleme nasıl olur diyorsanız buyrun yazımızı okuyun.

Annelik döneminin en heyecanlı dönemlerinden biri bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar geçen süredir. Sürekli olarak acaba kızım mı olacak oğlum mu olacak diye takılan annelerimize bebeklerin cinsiyetini anlamanın 36 yolunu sunuyoruz.
Bebeğiniz eğer erkekse;
Hamileliğinizin ilk zamamlarında kusma sorunu yaşamazsınız.

Bebeğinizin kalp atımı dakikada 140′dan daha azdır.
Karnınız sivri ve büyük olur. Kilonuzun çoğu önünüzde olur.
Karnınız bir basket topuna benzer.
Göğüs ucu etrafı erken koyulaşmaya başlar.
Kıza göre daha aşağıda taşırsınız.
Tuzlu veya ekşi yiyecekleri seversiniz.
Et, peynir gibi protein içeren yiyecekleri canınız çeker.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
Elleriniz çok kurur.
Uyurken yastığınızın yönü kuzeye bakar.
Baba da kilo alır.
Hamilelik sizi eskisinden daha güzelleştirir.
İdrarınızın rengi açık sarıdır.
Burnunuz büyüyüp yayılır.
Düğün yüzüğünüzü göbeğinizin üzerine astığınızda yuvarlak şekilde hareket eder.
Başınız ağrır.
Hamile kaldığınız tarihi yaşınıza ekleyin eğer sayı çift ise erkektir.
Eğer kızsa;
Hamileliğin ilk aylarında sabah bulantılarınız başlar.
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140′tır.
Kalça ve bel çevresinden kilo alırsınız.
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyüktür.
Saçlarınız kızıllaşmaya başlayabilir.
Bebeğinizi yukarıda taşırsınız.
Karnınız bir karpuza benzer.
Canınız tatlı çeker.
Canınız meyve çeker.
Canınız portakal suyu çeker.
Gebelikte öncekinden çok farklı görünürsünüz.
Normalden daha huysuz olursunuz.
Yüzünüzde sivilceler çıkabilir.
Ekmeğin ucunu yemek istemezsiniz.
Göğüsleriniz oldukça büyür.
Yastığınızın yönü güneye doğrudur.
İdrarınız koyu sarıdır.
Hamile kaldığınız tarihi yaşınıza ekleyin eğer sayı tek ise kızdır.

Acaba ne derece doğru kızlar, var mı bu konuda fikri olan? Bide hamile kaldığımız tarihi yaşımıza nasıl eklicez hangi tarihten bahsediyor ki anlamadım ben :26:

acaba dogum yılı artı hamıle kaldıgın yılı tplamak mı demek ıstıyor ?

benim bildiğim erkekse tatlı çeker kızsa ekşi, derler ya ye tatlıyı ver hakkıyı, ye ekşiyi ver ayşeyi
şaka bi yana ben inanmam böyle şeylere....

rabbim yavrularınızı size bağışlasın denk geldim ahh ahh hamile olsaydım tam benlik konu vala olursam buraya yazarım bu arada kuzey güney yastık işi nasıl pek anlamadım lkızlarda ekşi erkeklerde tatlı derler o eskide kaldı kızlar devir değişti bebeklerde değişti artık erkekler ekşi kızlar tatlı istiyo

benim 18. hafta hala kendini göstermedi inatçı ilk çocuğum erkek ve belirtilerin çoğu vardı bende. karnım gerçekten de top gibiydi. burnumda öyle:) kocaman olmuştu:) cildim ve saçlarımda çok güzelleşmişti. bu hamileliğimde belirtiler tam tersi kız olduğuna inanmak istiyorum:) hayırlısı inşallah..

Hayır canım, heyecanla bekliyoruz ama henüz göstermiyo :)
daha doğrusu doktorlar öle diyo.. Doktorlar aslında kemik yapılarından bile cinsiyeti tahmin ediyolarmış fakat emin olmadan söylemiyolarmış.

Aa değişik, benim kuzenim 13. haftanın içinde.
Cinsiyetini %80 olmak kaydıyla söylemiş doktorlar.
2 hafta içinde tam olarak kesinleşecek demişler.
Doktordan doktora fark ediyor sanırım, prensip meselesi :)
Hayırlı doğumlar bu arada :)

Şunu çok iyi anladım ki, cinsiyetin çok bir önemi yok,
doktora gidince ilk sorduğum sey
"Nasıl, sağlıklı mı?" " gelişimi normal mi ?"
doktorumda garantici bi doktor olduğundan, Ne ben israr edip soruyorum nede o ihtimaller üzerine konusup beni yanıltıyo..

inşallah en yakın zamanda senin de hamişlik haberlerini bekliyoruz canım
Önce sağlıklısını sonra da Allah gönlüne versin arkadaşım
ben erkek çocuk annesiyim ve çoğu sey yanlışş
sabah bulantılarından ölmüştüm
aynen ben de 10.haftanın içindeyim bulantılardan istifradan gına geldi
Hayır canım, heyecanla bekliyoruz ama henüz göstermiyo :)
daha doğrusu doktorlar öle diyo.. Doktorlar aslında kemik yapılarından bile cinsiyeti tahmin ediyolarmış fakat emin olmadan söylemiyolarmış.
geç vakite kadar göstermeyince kız derler ama hadi hayırlısı bakalım

en güzeli

Karnınız sivri ve büyük olur. Kilonuzun çoğu önünüzde olur.
Karnınız bir basket topuna benzer.
Kıza göre daha aşağıda taşırsınız.
Tuzlu veya ekşi yiyecekleri seversiniz.
Et, peynir gibi protein içeren yiyecekleri canınız çeker.
Baba da kilo alır.
Hamilelik sizi eskisinden daha güzelleştirir.
İdrarınızın rengi açık sarıdır.

SADECE BUNLAR DOĞRU CNM YA

Burnum büyümedi aksine değiştim bi güzellik geldi bana
hamileliğinizin ilk zamamlarında kusma sorunu yaşamazsınız.Bu tamamen bünyeyle alakalı ben 7. haftamdan 16. haftama kdr kustum halada ara ara kusuorum kmse bnm kdr kusmamıştır :)
bide sağda olunca erkek solda kız derler ben soldan yumurtladım bebekte ilk solda oynadı kız bebekte cilt cillenirmiş öyle derler bide ne derece doğru bilmem sağlıkla doğrmanı dilerim 2li taramanda belki belli olur cinsiyeti bnm o zaman oğlan demişlerdi 4. ayımdada oğlan dediler

Benim bildigim kadariyla kalp atimi belirleyici oluyo.kis bebisin kalbi cok atiyo 140 dan cok Hayirlisi olsun saglikli olsun hepimizin insallah...

canımya merak ettim soldan yumurtladığını nerden biliyosun bu arada bende anne olmaya adayım şimdiliktedavi görüyorum inş.bende birgün hamile olup yazarım buraya bu uydu bu uymadı var yok gibi

canımya merak ettim soldan yumurtladığını nerden biliyosun bu arada bende anne olmaya adayım şimdiliktedavi görüyorum inş.bende birgün hamile olup yazarım buraya bu uydu bu uymadı var yok gibi

ben yumurtamın neremde olduğunu net anlıyordum çnkü ağzım tek taraflı oluyordu cnm eğilip kalkınca temizlik yaparken eğilince falan ur gibi bişi hssediyordum kasığımda hamile kaldığım ay doktora gttiğimde doktor keseyi solumda gördü bebekte ilk solumda oynadı anlayabiliosun sadece vücudunu dnlemen gerek ve zamanla tecrübe edine edine daa iyi tanıyosun vücudunu tez zamanda miniğine kavuşursun inş

ağzın nasıl tek taraflı oluyo 2 yl oldu deniyoruz tedavilerle hiç anlamıyorum ama yumurtanın kasık tarafında olduğunu biliyorum neremde onu bilmiyorum inş.kauşurum solda kız derler sanırım seninki erkek demi rabbim bağışlasın yavrunu sana dua et bana da benim gibi olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…