Doğuma Hazırlık Bebegin cinsiyetini rüyasında görenler varmi ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizima hamileyken hep erkek bebek gordum.
Kizim oldu.
Bu hamileligimin basinda hep ikiz kiz bebek gordum.
Oglum olcak Allah kismet ederse.
Bende ruyalar ters cikti :)

Valla ben hep erkek gordum kizim oldu. Hatta cinsiyeti belli olduktan sonra bile oglum diye seviyodum bebeğimi ruyamda. Her gittigimde sordum doktora eminmisin kiz olduguna diye

Ben kocamla daha çıkmaya başlamadan bebeğim oldu rüyamda adını sordular Demir dedim bu rüyayı da ona anlatmıştım şimdi istemiyo demir ismini. Geçenlerde rüyamda gördüm sıpamı rüyada olduğunu anlayınca yüzüne baktım kuzenlerimden birinin kopyası gibiydi, cinsiyetine de bakacaktım pijamasını çıkarmaya çalıştım o sırada uyandım ama üzerinde mavi beyaz bi pijama vardı. Cumartesi doktora gidicem bazılarına söylüyorlarmış 13 haftalıkken.

Mavi beyaz erkek çocuklara giydirilir allah gönlüne göre versin . Ben 13+4 haftadayim 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum tam belli olsun sonra üzülürüm hemen biseyler almak istiyorum

Mavi beyaz erkek çocuklara giydirilir allah gönlüne göre versin . Ben 13+4 haftadayim 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum tam belli olsun sonra üzülürüm hemen biseyler almak istiyorum
Bebekler giydiklerini en fazla 1 ay giyiyolar, ben ikinci bebeği düşündüğümden renksiz alıcam eşyalarını beyaz, sarı yeşil, gri gibi. Bana kalsa cinsiyetini de sürpriz yapsın ama kocam öğrenmek istiyo. Hem üzülme cinsiyeti için sonra iyi ki doğurmuşum diyip kahkaha atacaksın

Ben bgun doktora gittimde bana kiz dedi ruyalarn tersi cikoyo demekki ben dahil kimse inanamdi kiz olduguna esim de diyo doktor kesin dememiski hala umudumuz var :)

Kızlar bende düngece rüyamda kız bebek doğurmuştum kocamandı sürekli emziriyordum adıda iremdi :) yorumlarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…