- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi naughtywomen
-
12+2Kaç haftaliksin
Doktor demedi ama burada tahmin yapan birisi dedi kontrole gdcem insllah soyler :)Kaç haftaliksin
Maşallah cnm allah bağışlasınKizima hamileyken hep erkek bebek gordum.
Kizim oldu.
Bu hamileligimin basinda hep ikiz kiz bebek gordum.
Oglum olcak Allah kismet ederse.
Bende ruyalar ters cikti :)
Maşallah cnm allah bağışlasın
Hala inanmiyorsunuz galiba kız olduğunaValla ben hep erkek gordum kizim oldu. Hatta cinsiyeti belli olduktan sonra bile oglum diye seviyodum bebeğimi ruyamda. Her gittigimde sordum doktora eminmisin kiz olduguna diye
Mavi beyaz erkek çocuklara giydirilir allah gönlüne göre versin . Ben 13+4 haftadayim 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum tam belli olsun sonra üzülürüm hemen biseyler almak istiyorumBen kocamla daha çıkmaya başlamadan bebeğim oldu rüyamda adını sordular Demir dedim bu rüyayı da ona anlatmıştım şimdi istemiyo demir ismini. Geçenlerde rüyamda gördüm sıpamı rüyada olduğunu anlayınca yüzüne baktım kuzenlerimden birinin kopyası gibiydi, cinsiyetine de bakacaktım pijamasını çıkarmaya çalıştım o sırada uyandımama üzerinde mavi beyaz bi pijama vardı. Cumartesi doktora gidicem bazılarına söylüyorlarmış 13 haftalıkken.
Bebekler giydiklerini en fazla 1 ay giyiyolar, ben ikinci bebeği düşündüğümden renksiz alıcam eşyalarını beyaz, sarı yeşil, gri gibi. Bana kalsa cinsiyetini de sürpriz yapsın ama kocam öğrenmek istiyo. Hem üzülme cinsiyeti için sonra iyi ki doğurmuşum diyip kahkaha atacaksınMavi beyaz erkek çocuklara giydirilir allah gönlüne göre versin . Ben 13+4 haftadayim 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum tam belli olsun sonra üzülürüm hemen biseyler almak istiyorum
Bebekler giydiklerini en fazla 1 ay giyiyolar, ben ikinci bebeği düşündüğümden renksiz alıcam eşyalarını beyaz, sarı yeşil, gri gibi. Bana kalsa cinsiyetini de sürpriz yapsın ama kocam öğrenmek istiyo. Hem üzülme cinsiyeti için sonra iyi ki doğurmuşum diyip kahkaha atacaksın
Kızda yanılma oluyor zaten ama kız çocukları daha tatlı yaaBen bgun doktora gittimde bana kiz dediruyalarn tersi cikoyo demekki ben dahil kimse inanamdi kiz olduguna esim de diyo doktor kesin dememiski hala umudumuz var :)
Cnm yorumcu değiliz bizKızlar bende düngece rüyamda kız bebek doğurmuştum kocamandı sürekli emziriyordum adıda iremdi :) yorumlarmısınız
Senin yorumcu olmandığın belli tersden anladığında belli yani sormak istediğim tam tersimi oluyor yaşayan varmı anlamında sormuştum anlamadıysan daha açabilirimCnm yorumcu değiliz biz
Ay bilemedm saglikli olsn eger ole olursa esimin tarfi hep erkek kardesleride ole kizcagazim sok olur o kadr erkekle tanisinca :)Kızda yanılma oluyor zaten ama kız çocukları daha tatlı yaa
Canm benm tersi cikti gbi gozukuyor :)Kızlar bende düngece rüyamda kız bebek doğurmuştum kocamandı sürekli emziriyordum adıda iremdi :) yorumlarmısınız
Senin gibi biriyle ugrasilmaya değmezSenin yorumcu olmandığın belli tersden anladığında belli yani sormak istediğim tam tersimi oluyor yaşayan varmı anlamında sormuştum anlamadıysan daha açabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?