Doğuma Hazırlık Bebegin Dogum Kanalina Indigini Gosteren Belirtiler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Kizlar 34+4 haftaligim gobegim dusmus gibi hafif vajina bolgesini kapatio ve kizim hareket ettiginde kasigimda hisdediyorum yumurtaliklara dogru.
ve gobegimle gogus aram baya bosaldi doktor randevuma daha var gerci sali gunu gittik doktorumuz biraz garip kilosunu soyleyip yolluo sikayetlerimi dinlio cevap alamiorum ozelde doktorumu degistiricem sizin bebis indiginde hissettiniz mi?
benim midem agrirdi durdu ve kabizlik cekerken artik cekmiorum vajinamda rahme dogru agri oluyor yuruken kalkarken oturuken felan..

benim hic inmedi asagiya canim hatta digumum baslamis sizinti varmis onu bile altima kaciriyorum sandim sanci yok bisey yok sonra sizinti acaba su mu derken gittik doktora surpriz3 4 santim acikligin var yatisini yapiyorum dedi.doktoruna gelince biraz ilgisiz gibi geldi bana benim doktorum ilgilenir herseyini soyler gosteriri cvplardi

benim hic inmedi asagiya canim hatta digumum baslamis sizinti varmis onu bile altima kaciriyorum sandim sanci yok bisey yok sonra sizinti acaba su mu derken gittik doktora surpriz3 4 santim acikligin var yatisini yapiyorum dedi.doktoruna gelince biraz ilgisiz gibi geldi bana benim doktorum ilgilenir herseyini soyler gosteriri cvplardi

evet çok ilgisiz ilgi alaka yok yani vajinam agrıyor diorum ses seda yok doğum tarihimiz ne olur tahminen diorum 10 agustos dio düz cevapları sıktı artık doktorumu değiştiricem ilk doktorum hasan beye dönücem en azından baya ilgiliydi erkek die bırakmıştım akşam eşimle konuştum böyle olmaz dedim kadın ne telefon nuamrasını verdi ne bişi en azındanhasan bey şahsi telefonunu vermişti bişi olursa muhakkak ara ilk gebelik oldugu için olur ya bişi olur anlamassan şüphede kalırsan saat kaç olursa olsun çekinmeden ararsın demişti
anaa kiz visneli turta sonradan farkettim seni

eevet bnm :)

erkek doktor diye cogumuz gitmek istemiyoruz ama benim gittigim bayan doktorlardan erkek doktorum daha iyiydi

aynen ögle canım valla kayınvalideme dedim kadın ilgisiz erkek doktor iyiydi ona gidelim zaman dedi kaynım ve eşim erkek doktora dogum olmuş kayınvalidemde dedi baya ilgiliydi hal hatrımı bile sorardı dedi
ne güzel keşke hepsi ilgili olsa bön bön bakmasalar yüzümüze :KK43:

TE="Visneli_Turtam, post: 41629636, member: 613447"]Kizlar 34+4 haftaligim gobegim dusmus gibi hafif vajina bolgesini kapatio ve kizim hareket ettiginde kasigimda hisdediyorum yumurtaliklara dogru.
ve gobegimle gogus aram baya bosaldi doktor randevuma daha var gerci sali gunu gittik doktorumuz biraz garip kilosunu soyleyip yolluo sikayetlerimi dinlio cevap alamiorum ozelde doktorumu degistiricem sizin bebis indiginde hissettiniz mi?
benim midem agrirdi durdu ve kabizlik cekerken artik cekmiorum vajinamda rahme dogru agri oluyor yuruken kalkarken oturuken felan..
[/QUOTE]
Bende 36. Haftamdym canim ayni belirtiler bendede var gerci benm karnm hep asagidydi bebegm kasiklarima yerlesmis ama artik daha cok baski hissediyrm vajinamda mide yanmalrm azaldi baya bagirsaklarm daha cok calisiyo yururken zorlaniyrm cati kemiklerm agriyo iki gundurde belim agriyo sanki adet olcakmisim gibi.. suan bile sanki bebegimn kafasi cikackms gibi hissedyrm

SekermiNe SekermiNe
sizin yerleştigini doktor mu söyledi?
hemen hemen aynı belirtiler bendede var benim kızdamı yerleşti acaba dedim doktorum biraz tuhaf söylemedi bişi zaten degiştiricem de baya rahatsız oluyorum vajina agrısından ve en belirgini midemin yanması ve kabızlıgımın geçmesiydi.
bakalım 20 si gibi gidicem ne diycek doktor

SekermiNe SekermiNe
hemen hemen aynı belirtiler bendede var benim kızdamı yerleşti acaba dedim doktorum biraz tuhaf söylemedi bişi zaten degiştiricem de baya rahatsız oluyorum vajina agrısından ve en belirgini midemin yanması ve kabızlıgımın geçmesiydi.
o baskı bende de var 30 dan beri ara ara. ama iki haftadır hemen hemen her zaman hissediyorum ağrı ve baskı.özellikle sabah uykudan uyanırken yataktan kalkmak ölüm gibi. benim 2. gebeliğim ve normal bence bunları yaşamamız.doğum için vücut kendini 1 günde hazırlamaz ki zaman lazım sonuçta kocaman bir bebek çıkacak.vişneli turtacım sen sanırım yanlızsın biraz kafanı dağıtman gerek çok tedirgin görüyorum seni.hem herşeyin zaten hazır bildiğim kadarıyla gevşet kendini biraz gez toz elinden geldiğince zaten bebiş geleceği zamanı kendisi belirleyecek.tadını çıkar gebeliğin emin ol 2. de böyle olmayacak yatıp gün içinde dinlenemeyeceksin bile .sürekli senden birşeyler bekleyen bir çocuğun daha olacak hayırlısı ile,o yüzden bence yaşadıkların normal.zaten 2 hafta sonra artık normal doğum için gün saymaya başlayacaksın.

o baskı bende de var 30 dan beri ara ara. ama iki haftadır hemen hemen her zaman hissediyorum ağrı ve baskı.özellikle sabah uykudan uyanırken yataktan kalkmak ölüm gibi. benim 2. gebeliğim ve normal bence bunları yaşamamız.doğum için vücut kendini 1 günde hazırlamaz ki zaman lazım sonuçta kocaman bir bebek çıkacak.vişneli turtacım sen sanırım yanlızsın biraz kafanı dağıtman gerek çok tedirgin görüyorum seni.hem herşeyin zaten hazır bildiğim kadarıyla gevşet kendini biraz gez toz elinden geldiğince zaten bebiş geleceği zamanı kendisi belirleyecek.tadını çıkar gebeliğin emin ol 2. de böyle olmayacak yatıp gün içinde dinlenemeyeceksin bile .sürekli senden birşeyler bekleyen bir çocuğun daha olacak hayırlısı ile,o yüzden bence yaşadıkların normal.zaten 2 hafta sonra artık normal doğum için gün saymaya başlayacaksın.

haklisin canim sanirim kendimi cok dinliyorum oluruna birakmam gerekicek.
malesefki yanlizim ve oyalancak hicbisiyim yok asiri bulanima girdim :KK43:
evet herseyimiz hazir ozaman 2 hafta guzel gecirmeliyim hakkimizda neyse hayirlisi o olsun valla ne diyim ikinci cocugu dusunmuyorum allahin gucune gitmesin de.

haklisin canim sanirim kendimi cok dinliyorum oluruna birakmam gerekicek.
malesefki yanlizim ve oyalancak hicbisiyim yok asiri bulanima girdim :KK43:
evet herseyimiz hazir ozaman 2 hafta guzel gecirmeliyim hakkimizda neyse hayirlisi o olsun valla ne diyim ikinci cocugu dusunmuyorum allahin gucune gitmesin de.
bende 2. yi düşünmüyordum ama emin ol zaman geçince istiyorsun. öyle yada böyle doğacak bu bebişler rahat olmaya çalış herşey yolunda gidecek diyerek rahatlat kendini .hem biz 2o li aylarda değilizki artık doğsalarda çok sıkıntı yşamayız Allahın izniyle

bende 2. yi düşünmüyordum ama emin ol zaman geçince istiyorsun. öyle yada böyle doğacak bu bebişler rahat olmaya çalış herşey yolunda gidecek diyerek rahatlat kendini .hem biz 2o li aylarda değilizki artık doğsalarda çok sıkıntı yşamayız Allahın izniyle
inşallah canım ya belkide erken dogacak die strese giriyorumdur.ya ögle dedigin gibide ben biraz sıkıntılı geçiorum vajina agrısı felan baya zorluo çevremdeki hamişlere bakıorum o keyifleri yerinde agrısı sızısı yok gezip tozuyorlar ama ben hiçbişi yapamıorum buda beni aşırı mutsuz hissettirio

SekermiNe SekermiNe
Evet doktorum soylemisti cunku ilk baslarda kasik agrisindan yuruyemiuordm 6 aylikken bile herkes karnin asagida dogum zamanin gelms gibi diyodu.. bende pazartesi gidecm kontrole bakalim ne diyeck doktor bugunde daha fazla oldu agrim hergun artiyo.. ama bence bu saatten sonra dr degistrme derim

Evet doktorum soylemisti cunku ilk baslarda kasik agrisindan yuruyemiuordm 6 aylikken bile herkes karnin asagida dogum zamanin gelms gibi diyodu.. bende pazartesi gidecm kontrole bakalim ne diyeck doktor bugunde daha fazla oldu agrim hergun artiyo.. ama bence bu saatten sonra dr degistrme derim

Eski doktoruma donucegim tatlim o daha ilgiliydi erkek die degistirdik.
ama binpismanim.
sonucu bana yaz birtanem merak icindeyim :KK66:

TE="Visneli_Turtam, post: 41655220, member: 613447"]Eski doktoruma donucegim tatlim o daha ilgiliydi erkek die degistirdik.
ama binpismanim.
sonucu bana yaz birtanem merak icindeyim :KK66:[/QUOTE]
Hmmm bencede don ozaman canim cunku gercrkten erkek doktorlar bu konuda daha iyi bence.. ben ozellikle erkek istedim cokta memnunm. Ayrintili ultrasona girdgm dr bayandi ve okadar gicikti ki hicbise soylemedi tersledi gicik etti beni yine iyiki erkek dr secmisim dedim.. bugun gittm kontrole hersey normal artik basida asagida dedi yani dogum pozisynu almya baslamis sonra nst istedi ilk defa girdm ama oglum asiri hareketli oldgu icin cok zorlandi hemsirelr yerini bulmkta resmen oyun oynadi bizimle :)) aleti karnmda durdurmadi ama sukur oda guzel cikti ve artik haftalik kontrole gidecm canm.. bende durum boyle hala agrilrm var ve siklasiyo hergun..

TE="Visneli_Turtam, post: 41655220, member: 613447"]Eski doktoruma donucegim tatlim o daha ilgiliydi erkek die degistirdik.
ama binpismanim.
sonucu bana yaz birtanem merak icindeyim :KK66:
Hmmm bencede don ozaman canim cunku gercrkten erkek doktorlar bu konuda daha iyi bence.. ben ozellikle erkek istedim cokta memnunm. Ayrintili ultrasona girdgm dr bayandi ve okadar gicikti ki hicbise soylemedi tersledi gicik etti beni yine iyiki erkek dr secmisim dedim.. bugun gittm kontrole hersey normal artik basida asagida dedi yani dogum pozisynu almya baslamis sonra nst istedi ilk defa girdm ama oglum asiri hareketli oldgu icin cok zorlandi hemsirelr yerini bulmkta resmen oyun oynadi bizimle :)) aleti karnmda durdurmadi ama sukur oda guzel cikti ve artik haftalik kontrole gidecm canm.. bende durum boyle hala agrilrm var ve siklasiyo hergun..[/QUOTE]

Ay cok sevindim iyi olmaniza suan tam kac hafta ve gunsunuz merak ettim :) haftalik kon trol deyince.
masallah pasamiza ozaman :KK66: benim kizda hareketli baya bende 14.de gidicem ozaman 36+ oluruz muhtemelen ondan sordum.
hayirli ile kavusalim da yavrularimiza evet erkek doktoruma gidicem valla adam daha ilgiliydi

[QUOTE="Visneli_Turtam, post: 41681240, member: 613447hmmm bencede don ozaman canim cunku gercrkten erkek doktorlar bu konuda daha iyi bence.. ben ozellikle erkek istedim cokta memnunm. Ayrintili ultrasona girdgm dr bayandi ve okadar gicikti ki hicbise soylemedi tersledi gicik etti beni yine iyiki erkek dr secmisim dedim.. bugun gittm kontrole hersey normal artik basida asagida dedi yani dogum pozisynu almya baslamis sonra nst istedi ilk defa girdm ama oglum asiri hareketli oldgu icin cok zorlandi hemsirelr yerini bulmkta resmen oyun oynadi bizimle :)) aleti karnmda durdurmadi ama sukur oda guzel cikti ve artik haftalik kontrole gidecm canm.. bende durum boyle hala agrilrm var ve siklasiyo hergun..[/QUOTE]

Ay cok sevindim iyi olmaniza suan tam kac hafta ve gunsunuz merak ettim :) haftalik kon trol deyince.
masallah pasamiza ozaman :KK66: benim kizda hareketli baya bende 14.de gidicem ozaman 36+ oluruz muhtemelen ondan sordum.
hayirli ile kavusalim da yavrularimiza evet erkek doktoruma gidicem valla adam daha ilgiliydi[/QUOTE]
Sagol tatlim bugun 36+2deyiz yani 37ye girdigin zaman zaten haftalik kontrole cagiryo ve her sefernde nst istiyo dr dogum sancsi varmi amniyon sivisi nasil diye.. kizlar genelde harektsz nazli olur ama masallah seninki yaramaz olack demekki :)) senide bundan sonra haftalik kontrole cagirr buyuk ihtimal saglikla gelsinler insallah az kaldi hemde cok az :))

X