Bebeğin duyu organları

Yelbiss

Umay Açina ♥
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
593
601
103
Kızlar Merhaba. Ben bir şey öğrenmek istiyorum. Bugün detaylı ultrasonumuzu çektirdik çok şükür sağlığımız yerinde. Ama ben çok fazla kafasında kuran biriyim. İlla ki kendime bir sıkıntı bir dert buluyorum. Şimdi de acaba gözü görüyor mu kulağı duyuyor mu diye kendi kendimi yemeye başladım. Doğumdan önce herhangi bir testle bunları öğrenmek mümkün mü?

Kızlar Merhaba. Ben bir şey öğrenmek istiyorum. Bugün detaylı ultrasonumuzu çektirdik çok şükür sağlığımız yerinde. Ama ben çok fazla kafasında kuran biriyim. İlla ki kendime bir sıkıntı bir dert buluyorum. Şimdi de acaba gözü görüyor mu kulağı duyuyor mu diye kendi kendimi yemeye başladım. Doğumdan önce herhangi bir testle bunları öğrenmek mümkün mü?
mümkün değil.

Yüksek seslere karşı tepki verebildiklerini okumuştum, sen yinede çok kafasını şişirme olurmu hihi :))

yuksek seslerde hareket eder buda irkılme fonksıyonunu gelıstırır
bence sureklı dusunup kendınızı strese sokmayın
allah korusun ınsallah kotu bısey yokturdur ıcınızı ferah tutun :)
hamişlıgınızın tadını cıkarın

Yüksek seslere karşı tepki verebildiklerini okumuştum, sen yinede çok kafasını şişirme olurmu hihi :))
İrkilecek diye yüksek sesle konuşmuyorum bile ben. :) İş yerim çok sesli uğultulu bir ortam çok da hareketliyiz gün içerisinde aslında. :)

yuksek seslerde hareket eder buda irkılme fonksıyonunu gelıstırır
bence sureklı dusunup kendınızı strese sokmayın
allah korusun ınsallah kotu bısey yokturdur ıcınızı ferah tutun :)
hamişlıgınızın tadını cıkarın
Çok şükür her şeyimiz güzel ama iştee.. Benim kafama takmamam pek mümkün olmuyor illa ki bir şey buluyorum ister istemez.

1 mumkun deil
2 mumkun olsa napacaksin ki ?
3 Allah korusun oyle sorunlarin dogumdan sonra bile tedavisi yok, kulak idaree derde goze hiçbisey yapamiyolar hiçbi zaman
bosuna kendine zehir etme en guzel gunlerini
Alalh hayirliisyla sagliklica kucagina almayi ansip etsin

1 mumkun deil
2 mumkun olsa napacaksin ki ?
3 Allah korusun oyle sorunlarin dogumdan sonra bile tedavisi yok, kulak idaree derde goze hiçbisey yapamiyolar hiçbi zaman
bosuna kendine zehir etme en guzel gunlerini
Alalh hayirliisyla sagliklica kucagina almayi ansip etsin

Bir şey yapacak değilim tabiki de. Bebeğimin sağlığı hakkında tam bilgilenmek istiyorum sadece. Daha önce bir kaybım var ve ister istemez aklıma böyle şeyler geliyor.

Back
X