Bebegin erken kanala girmesi

Hayirlisikismet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.271
952
53
39
Merhaba,gelebileck en kucuk yardima bile ihtiyacim var.30.haftalik hamileyim herse yolunda gderkn bi anda ani bi sanciyla dr.a gttk bebek dogum kanalina girmis dedi iki gun hastanede kaldm acilmamla sancim yok cok sukur,ama okdr korkuorumki anlatamam biliorum Allahin dedigi oluck.ama bu durumu yasayanlar varsa olumlu olumsz bni bilgilendirirlerse cok sevinirm

Can'ım benim çok erken kasılmalarım başlamıştı ben kasılma olduğunu anlamamıştım 28 bitmeden nst de Doğum sancım başlamıştı 30 da leke geldi. Bebeğim çok erken Doğum kanalına girdi. Açılma ve su kaybım olmadı. Sürekli hastanede yatarak ilaçlı serumla sancım durduruldu. Kızımı 38+5 te sağlıkla normal Doğumla kucağıma aldım. Korkma bol su iç su sancıyı alıyor ve yat hiç kalkma kanala baskı yapıp açılman olmasın

Can'ım benim çok erken kasılmalarım başlamıştı ben kasılma olduğunu anlamamıştım 28 bitmeden nst de Doğum sancım başlamıştı 30 da leke geldi. Bebeğim çok erken Doğum kanalına girdi. Açılma ve su kaybım olmadı. Sürekli hastanede yatarak ilaçlı serumla sancım durduruldu. Kızımı 38+5 te sağlıkla normal Doğumla kucağıma aldım. Korkma bol su iç su sancıyı alıyor ve yat hiç kalkma kanala baskı yapıp açılman olmasın[/QUcok sukur darisi basima insallah,peki bebiste bi sorun oldu mu dr a sormadm icten ice icimi kemirio bebegin kafasi sikisrmi acaba orda,aklima neler gelio cvbin icin cok saol

Hiç bişey olmadı Can'ım. Darısı başına stres yapma. Bide benim kzıın ölçümleri hep geriden geliyordu bi hafta kadar. O kadar ağlamıştım boşaymış. Zamanında geldi miniğim sapa sağlamdı Allah'a şükür. Şimdi 21 aylık

Bnada dua edermisn,bnmde bebisim vakti zmninda hayirli bi sekilde saglikla dunyaya gelsin.omrumuzde 7hafta nedirki ama suan icin hic gecmick gbi

Bnada dua edermisn,bnmde bebisim vakti zmninda hayirli bi sekilde saglikla dunyaya gelsin.omrumuzde 7hafta nedirki ama suan icin hic gecmick gbi
Can'ım 35 i doldurana kadar yataktan çıkma 35 ten sonra gelişimi tamamlanıyor. İnşlh oda zamanında doğar . Ciğer gelişim oldun mu?

Ewt cnm oldum,haftaya kontrolum var acaba bska bi dr.ada gorunsemmi diorum.yaa kusura bkma vaktini aliorm ama icim kaynio suan senin dr.n nedemisti hatirliomsn

Ewt cnm oldum,haftaya kontrolum var acaba bska bi dr.ada gorunsemmi diorum.yaa kusura bkma vaktini aliorm ama icim kaynio suan senin dr.n nedemisti hatirliomsn
Can'ım mutlaka başka Dr a git. Büyük Doğum hastanesi öneririm. Ben özele gidiyordum en başından beri. Sancım çıkınca senin bebeğin 31 e kadar anca dayanır sezeryanla alıcağını uzun süre kuveze kalıcak dediler bana bide hesap çıkardılar 15 bin . Sonra ben ağla ağla perişan oldum son çare devlete görüneyim dedim. Devlette bana evet sancın var bu bir risk ama suyun gelmemesi ve açıklık olmayışı avantajın dedi. Seni yatıralım sancını keseriz sen bol bol dinlen yat dedi. Hastanede 3 litre suyu mecburi tuttular. 38+5 te devlette Doğum yaptım.

Bnde istanbulda ozel bi hastaneye gdiorum,ama dedigin dogru bska bi goz herzmn iidr..ctsi insallah cikinca bska dr.ada gorunim cok saol yardimlarn icin insallah Allahta senin ne dilegin varsa versin

Bnde istanbulda ozel bi hastaneye gdiorum,ama dedigin dogru bska bi goz herzmn iidr..ctsi insallah cikinca bska dr.ada gorunim cok saol yardimlarn icin insallah Allahta senin ne dilegin varsa versin
Ne demek canım. Ben bunu herkese anlatıyorum Zaten hepimize ders olsun. Tek Dr da kalmak mantıklı değil. Sağlıkla al kucağına inş

Bnde istanbulda ozel bi hastaneye gdiorum,ama dedigin dogru bska bi goz herzmn iidr..ctsi insallah cikinca bska dr.ada gorunim cok saol yardimlarn icin insallah Allahta senin ne dilegin varsa versin peki hastanede kac gun yattin

Canım sürekli yat kalkma. Bende aynı durumdayım oğlumda. 30.cu haftada doktora gittiğimde doktor bebek Bebek aşağı inmiş her an doğum olabilir demişti. 3 gün hastanede yattım. Sürekli yatakta geçirdim. 34 haftalikken sancim başladı doktora gittim açılma var doğuma alıyoruz dedi. Bebeğim doğdu aksama kadar kuvezde kaldı çok şükür atlattık. Inşallah seninki zamanında gelir cnm sağlıcakla al kucağına inşallah.

Back
X