Bebeğin eşi aşağıda

temmuzlu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
2.503
1.663
63
33
20+4 haftamdayim bugün doktor bebeğin eşi aşağıda gibi geldi dedi haftaya ayrıntılı ultrasonum var o geçsin haftaya bir daha bakayım dedi korktum öyle diyince zaten doktor zaten pcos hastası oldugun için erken doğum riskin var demişti ne bilim sizinde böyle diyip tekrar düzeldi mi ( kanamam falan yok )

28.haftada yavas yavas yukari cikiyor plesanta
Cikmadı diyelim yine hc bi sıkıntı olmaz
Sezeryan doğum yaparsin sadece
Benimde öyleydi

Plesantaniz asagida oldugu icin diger hamilelere göre daha fazla kollamanz gerekyr kendinizi
En önemlisi cinsel birliktelik yapılmaması gerek

Plesantaniz asagida oldugu icin diger hamilelere göre daha fazla kollamanz gerekyr kendinizi
En önemlisi cinsel birliktelik yapılmaması gerek
Valla zaten başından beri birlikte olmaktan çekiniyoruz sürekli dinlensem düzelir değil mi ?

Hamile kaldgn gbi zaten dr anlar plesantanin asagida oldugunu ve riskli hamilelıgn oldugunu syler size 20.haftada söylediyse bayagi geç söylemiş

Hamile kaldgn gbi zaten dr anlar plesantanin asagida oldugunu ve riskli hamilelıgn oldugunu syler size 20.haftada söylediyse bayagi geç söylemiş
Yaa aslında kendi doktorum değil normalde özele gidiorum ama ayrıntılı ultrason için üniversite hastanesine gittim ama bende anlamadım inşallah ciddi bir şey olmaz

Pcos ile erken doğum arasında nasıl bir ilişki var acaba bir bilginiz var mı?

Pcos ile erken doğum arasında nasıl bir ilişki var acaba bir bilginiz var mı?
İkili testimde bir değer düşük çıkmıştı beni perinatoloji bölümüne sevk etti doktorum o doktor da bana pcos hastalığımdan dolayı gebelik tansiyonu gebelik şekerine erken gebelik riskii normal birine göre daha yüksek demişti ama bir seçenek gibisinden söylemişti bugunde böyle olunca aklıma direk bu geldi ne bilim

Benim 3. Hamileligimde bebeğim başından beri öyle yerleşmişti eşi asagidaydi . Çok zor bir hamileliğim vardi . 6 aylikken kadin dr karnimda çevirerek biseyler yaptı erken doğum olmaz biraz yukarı çektim dedi . Canım çok yanmıştı. İşe yaradı ama 37 haftalik normal doğum yaptım gayet sağlıklı doğdu oğlum. Kafaya takmayın böyle birsey teklif ederse kabul edin iyi geliyor . Sağlıklı doğumlar dilerim.

Teşekkürler inşallah öyle olur

Içinizde nası çevirdiki vajidan griş yaparak el yordamiylamı

Içinizde nası çevirdiki vajidan griş yaparak el yordamiylamı
Merhaba, hayır karnımın üzerine bastırıp bebegi saat yönünde cevirdi . Canım çok yandı. Ama ise yaradı çok şükür. Erken doğum riskim ve önceden kanamam vardi ona rağmen 37 haftada normal doğurdum şükür.

bebek buyudukce belli oluyor bende basta yerlesimi cok iyi demisti buyudukce asagi dogru buyumus, detaylida belli olcak daha net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…