- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.663
- 63
- 33
- Konu Sahibi temmuzlu26
-
28.haftada yavas yavas yukari cikiyor plesanta20+4 haftamdayim bugün doktor bebeğin eşi aşağıda gibi geldi dedi haftaya ayrıntılı ultrasonum var o geçsin haftaya bir daha bakayım dedi korktum öyle diyince zaten doktor zaten pcos hastası oldugun için erken doğum riskin var demişti ne bilim sizinde böyle diyip tekrar düzeldi mi ( kanamam falan yok )
İnşallah öyle olur sabahtan beri çok etkilendim ne bilim korktum yorumunuz için teşekkürler28.haftada yavas yavas yukari cikiyor plesanta
Cikmadı diyelim yine hc bi sıkıntı olmaz
Sezeryan doğum yaparsin sadece
Benimde öyleydi
Valla zaten başından beri birlikte olmaktan çekiniyoruz sürekli dinlensem düzelir değil mi ?Plesantaniz asagida oldugu icin diger hamilelere göre daha fazla kollamanz gerekyr kendinizi
En önemlisi cinsel birliktelik yapılmaması gerek
Korkulck bşy yok ama aşağıda oldugu zaman risk arz eder. Mesela agir kaldirma cinsellik yapma stresten uzak durİnşallah öyle olur sabahtan beri çok etkilendim ne bilim korktum yorumunuz için teşekkürler
Yaa aslında kendi doktorum değil normalde özele gidiorum ama ayrıntılı ultrason için üniversite hastanesine gittim ama bende anlamadım inşallah ciddi bir şey olmazHamile kaldgn gbi zaten dr anlar plesantanin asagida oldugunu ve riskli hamilelıgn oldugunu syler size 20.haftada söylediyse bayagi geç söylemiş
Doktorum önerdiAyrıntılı ultrasonu sizmi istediniz doktorunuzmu önerdi
Yarın kendi doktorumdan randevu aldım bakalım inşallah iyi şeyler söylerAyrıntılı ultrasonu sizmi istediniz doktorunuzmu önerdi
İkili testimde bir değer düşük çıkmıştı beni perinatoloji bölümüne sevk etti doktorum o doktor da bana pcos hastalığımdan dolayı gebelik tansiyonu gebelik şekerine erken gebelik riskii normal birine göre daha yüksek demişti ama bir seçenek gibisinden söylemişti bugunde böyle olunca aklıma direk bu geldi ne bilimPcos ile erken doğum arasında nasıl bir ilişki var acaba bir bilginiz var mı?
Teşekkürler inşallah öyle olurBenim 3. Hamileligimde bebeğim başından beri öyle yerleşmişti eşi asagidaydi . Çok zor bir hamileliğim vardi . 6 aylikken kadin dr karnimda çevirerek biseyler yaptı erken doğum olmaz biraz yukarı çektim dedi . Canım çok yanmıştı. İşe yaradı ama 37 haftalik normal doğum yaptım gayet sağlıklı doğdu oğlum. Kafaya takmayın böyle birsey teklif ederse kabul edin iyi geliyor . Sağlıklı doğumlar dilerim.
Içinizde nası çevirdiki vajidan griş yaparak el yordamiylamıBenim 3. Hamileligimde bebeğim başından beri öyle yerleşmişti eşi asagidaydi . Çok zor bir hamileliğim vardi . 6 aylikken kadin dr karnimda çevirerek biseyler yaptı erken doğum olmaz biraz yukarı çektim dedi . Canım çok yanmıştı. İşe yaradı ama 37 haftalik normal doğum yaptım gayet sağlıklı doğdu oğlum. Kafaya takmayın böyle birsey teklif ederse kabul edin iyi geliyor . Sağlıklı doğumlar dilerim.
Merhaba, hayır karnımın üzerine bastırıp bebegi saat yönünde cevirdi . Canım çok yandı. Ama ise yaradı çok şükür. Erken doğum riskim ve önceden kanamam vardi ona rağmen 37 haftada normal doğurdum şükür.Içinizde nası çevirdiki vajidan griş yaparak el yordamiylamı
bebek buyudukce belli oluyor bende basta yerlesimi cok iyi demisti buyudukce asagi dogru buyumus, detaylida belli olcak daha netHamile kaldgn gbi zaten dr anlar plesantanin asagida oldugunu ve riskli hamilelıgn oldugunu syler size 20.haftada söylediyse bayagi geç söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?