- 9 Mayıs 2015
- 73
- 11
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimde ayni senin gibiydi ama benim bebegim asagida eşi asagida degil. Cok dikkatli olman lazim sakin agir iş yapma, agir kaldirma. Zaten ilerleyen haftalarda plesenta yukarı çıkıyor diye biliyorum ama sen yinede dikkatli ol. Bende riskli ggruptayim bebegim asagida hepArkadaşlar merhaba 13 haftalik hamileyim muayenelerimi hep özel hastanede yaptiririm fakat bugun devlet hastanesine gittim dh deki doktor bebegin esinin asagida oldugunu soyledi riskli bir durum mu degil mi bilmiyorum lutfen bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi cok cok üzgunum
Canim benimde ayni senin gibiydi ama benim bebegim asagida eşi asagida degil. Cok dikkatli olman lazim sakin agir iş yapma, agir kaldirma. Zaten ilerleyen haftalarda plesenta yukarı çıkıyor diye biliyorum ama sen yinede dikkatli ol. Bende riskli ggruptayim bebegim asagida hep
Aminn canim insallah.Doktor progestan, igne vs vermedi mi?Sana da cok gecmis olsun canim zaten hicbir is yapmiyorum ki cok uzuldum umarim dedigin gibi olur Rabbim senin de benim de cocuklarimizi bagislasin
Aminn canim insallah.Doktor progestan, igne vs vermedi mi?
Yok canim sen dikkat et insallah bisey olmaz. Rabbim korusun yavrularumizi. .Progestan hap verdi rahim agzi kapali dedi bir sakinca ya da tehlike yok dedi ama yine de endisrlenmeme yetti canim
Yok canim sen dikkat et insallah bisey olmaz. Rabbim korusun yavrularumizi. .
Cnm arkadasimda da olmustu normal dogum olmaz sezaryan olur demislerdi kendiliginden duzeldi sonra korkmaArkadaşlar merhaba 13 haftalik hamileyim muayenelerimi hep özel hastanede yaptiririm fakat bugun devlet hastanesine gittim dh deki doktor bebegin esinin asagida oldugunu soyledi riskli bir durum mu degil mi bilmiyorum lutfen bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi cok cok üzgunum
Cnm arkadasimda da olmustu normal dogum olmaz sezaryan olur demislerdi kendiliginden duzeldi sonra korkma
Dikkat et agir is yapma demislerdi dusuk riski flan demediler canim kendine cok dikkat et.Canim cok tesekkur ederim moral veriyosunuz umarim bn de arkadasin kadar sansli olurum dusuk riski oluyor mu acaba bu durumda?
Dikkat et agir is yapma demislerdi dusuk riski flan demediler canim kendine cok dikkat et.
Merhaba benim için de ayni sey soylendi acaba arkadaşıniz gebelik haftasini biliyor musunuz ? 24 haftalık hamileligimde soylendi yarin 26 hafta olucam benim de duzelir mi bilmiyorum teşekkür ederimCnm arkadasimda da olmustu normal dogum olmaz sezaryan olur demislerdi kendiliginden duzeldi sonra korkma
evet riskli düşük riski olabiliyor, benim ikizlerimin birinin eşi aşağıdaydı , zamanla yer değişebilir o zamana kadarda mutlaka dinlenin, ağır iş yapmayın.Arkadaşlar merhaba 13 haftalik hamileyim muayenelerimi hep özel hastanede yaptiririm fakat bugun devlet hastanesine gittim dh deki doktor bebegin esinin asagida oldugunu soyledi riskli bir durum mu degil mi bilmiyorum lutfen bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi cok cok üzgunum
Tesekkur ederim bu bnm ikinci gebeligim ilkini 1.5 sene once dusurmustum umarim her sey yolunda gider bu mubarek gunde herkesin kandili mubarek olsun beni dualariniza katarsaniz cok sevinirim Allah razi olsun..evet riskli düşük riski olabiliyor, benim ikizlerimin birinin eşi aşağıdaydı , zamanla yer değişebilir o zamana kadarda mutlaka dinlenin, ağır iş yapmayın.
Haftasini bilmiyorum ama baya buyumustu karni canimmMerhaba benim için de ayni sey soylendi acaba arkadaşıniz gebelik haftasini biliyor musunuz ? 24 haftalık hamileligimde soylendi yarin 26 hafta olucam benim de duzelir mi bilmiyorum teşekkür ederim