Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,suanda 13+3 haftalik erkek bebege hamileyim. En son 1 hafta once kontrole gittigimizde bebek 13+3 gozukuyordu yani gelisimi 1 hafta önde. Böyle bir durum yaşayan var mı? İçtigim vitaminler bu gelişmeyi etkiler mi ?
Önde olması kötü bir şey mi geride olması tehlikeliydi sanki yanlız şekerle ilgili bir durum olabilir. Daha erken hamur işi ve tatlıdan uzak durmakta fayda var
Önde olması kötü bir şey mi geride olması tehlikeliydi sanki yanlız şekerle ilgili bir durum olabilir. Daha erken hamur işi ve tatlıdan uzak durmakta fayda var
Önden gitmesi sorun değil bence biraz iri bir bebek olcaktır. Doktora sor bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum .Bende hamileyim 23 haftalık.Perinatologda ayrıntılı ultrasona girdim vitamin ilacı kullanma bol bol meyve sebze tüket dedi. Sebze meyveden alınan vitamin daha yararlı sanırım. Keşke benimkide biraz önden gitse erken dogum riskim var çünkü
Merhaba,suanda 13+3 haftalik erkek bebege hamileyim. En son 1 hafta once kontrole gittigimizde bebek 13+3 gozukuyordu yani gelisimi 1 hafta önde. Böyle bir durum yaşayan var mı? İçtigim vitaminler bu gelişmeyi etkiler mi ?
Bir hafta önde veya geride olması çok sorun olmuyor. Her kontrole gittiğimde 4-5 gün ileri geri çıktığı oluyordu. Doktor ölçümden de kaynaklanabilir haftalık gelişiminden de demişti. Dert etmeyin.
BİZİM DE 15 HAFTADAN BERİ HEP 2 HAFTA ÖNDE YARIN 32 HAFTAYA GİRİYORUM ÖZEL DOKTORA GİDECEĞİM BAKALIM O DA MI AYNISINI SÖYLEYECEK ŞEKER YOK VİTAMİNİ DE KESTİM SADECE DEMİR İÇİYORUM SEBZE AĞIRLIKLI BESLENDİM 2 HAFTAYI GEÇERSE NORMAL OLMAZ FALAN DEDİLER ZATEN İLKİ DE SEZARYEN BU DA ZORUNLU BENİM