Bebegin geriden gelmesi sıkıntı mı kizlar yaa

Excalibaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
577
347
53
Kızlar bebegim gelisiyor cok aukur kalp atjsini da duyduk ama 8 hafta olmasi gerekirken 6+1 bu sonradan sıkıntı olur mu normal mi
Gec dollenme pek mumkun degil iliskiye bakilinca ama anlamadim lutfen aydinlatin

İlk haftalar da ölçümler sıkıntılı oluyor tutmuyor.zaten öyle sıkıntılı bir durum olsa doktorun söylerdi

Kızlar bebegim gelisiyor cok aukur kalp atjsini da duyduk ama 8 hafta olmasi gerekirken 6+1 bu sonradan sıkıntı olur mu normal mi
Gec dollenme pek mumkun degil iliskiye bakilinca ama anlamadim lutfen aydinlatin
Sen onlem alarak hergun gidebilir sen hastanelere gidip ultroson cektir benimde oyleydi hcg de geriden geliyodu yani haftasina gore cok düşüktü ve kaybettim onlem al ve aklina takildigi her an bi acil yada randevulu git ins benim gibi bisey yasamazsin mevlam kucağına almayi nasip eder sağlıklı sekilde

Sen onlem alarak hergun gidebilir sen hastanelere gidip ultroson cektir benimde oyleydi hcg de geriden geliyodu yani haftasina gore cok düşüktü ve kaybettim onlem al ve aklina takildigi her an bi acil yada randevulu git ins benim gibi bisey yasamazsin mevlam kucağına almayi nasip eder sağlıklı sekilde

Benimki haftasina göre kucuk degil haftasi benim sat ile uyumlu degil artik haftasi 6+1 denildi. SAT tarihim degisti yani İnsalah bi sıkıntı olmaz

Benimki haftasina göre kucuk degil haftasi benim sat ile uyumlu degil artik haftasi 6+1 denildi. SAT tarihim degisti yani İnsalah bi sıkıntı olmaz

O 6+1 bebekten ölçüme göre çıkıyor iste canim.
Ama ilk haftalarda çok önemli degil bi önde bi ilerde cikar zamanla tam oturur gelisimine gore.
Tahmini dogum tarihide sata gore degil bebege gore oturacaktir.

O 6+1 bebekten ölçüme göre çıkıyor iste canim.
Ama ilk haftalarda çok önemli degil bi önde bi ilerde cikar zamanla tam oturur gelisimine gore.
Tahmini dogum tarihide sata gore degil bebege gore oturacaktir.

Evet oyle deniyor
Bebek gelisiyor hafta hafta gorduk yani embriyo kalp atisi olusumu sonra normal kalp atisi

Benim de sata gore geride cikmisti keseyi gördüğümde, kalbi duydugumuzda sata vuraz yaklasmisti ama gerideydi yine de. Dr sıkıntı yok gayet iyi demisti bana. Sen de bunlari dusunme fazla canim bak duymuşsun kalbini de. Devami da guzel gelir insallah

Back
X