• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin geriden gelmesi

melisaaaaqq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Merhabalar arkadaşlar nasılsınız
Suan 34+4 haftalık hamileyim ama bebeğim geç dölenme olmuş ve suan 33+2 gözüküyor doğumu sezeryan düşünüyorum bu ayın 13 ünde kontorl var
Ve o gün doktora soracağım ne zaman sezeryan olur dıye gün almak istiyorum sizce hangi tarihe göre gün verilir

daha erken değil mi gün almak bunları konuşmak için

en başından itibaren mi geriden geliyordu? sonradan mı geri kaldı. bunlar önemli faktörler. geç döllenme olduğu zaman adet tarihini ona göre güncelliyorlar. hafta hesabını karıştırmamak için. son ana kadar bence doktor gelişimine bakıp karar verecektir. daha vakit var. bebekler son zamanlarda kilo alıp gelişimi değişiyor.

Başından beri gerideyse 33. Haftayı dikkate alir muhtemelen. Ama yine de son haftalarda her sey değişebiliyor. Doktorunuz hesaplar onu gidince.

Suan 34+4 haftalık hamileyim ama bebeğim geç dölenme olmuş ve suan 33+2 gözüküyor doğumu sezeryan düşünüyorum bu ayın 13 ünde kontorl var
Ve o gün doktora soracağım ne zaman sezeryan olur dıye gün almak istiyorum sizce hangi tarihe göre gün verilir
Yani doktorun söylediği tarihe göre gün verilir

en başından itibaren mi geriden geliyordu? sonradan mı geri kaldı. bunlar önemli faktörler. geç döllenme olduğu zaman adet tarihini ona göre güncelliyorlar. hafta hesabını karıştırmamak için. son ana kadar bence doktor gelişimine bakıp karar verecektir. daha vakit var. bebekler son zamanlarda kilo alıp gelişimi değişiyor.
Hep normaldı hep günü ile aynı idi ilk defa böyle dedi doktor

Eğer ilk 12 haftada normal sat tarihine göre gidiyorsa yani haftan ile uyumluysa ve şu an böyle bi fark çıktıysa 34+4 e göre devam eder doktorun. Hafta 30. Haftadan sonra değişmez çünkü her bebeğin gelişimi farklı ve 12. Haftadan sonra bebek kendi gelişimine göre ilerler.
Çok fark artarsa doktor bebeğe bakar herhangi bi sorun var mı diye ama bu arada 1 hafta fark gayet normal bende de çıkıyordu kimi hafta

Eğer ilk 12 haftada normal sat tarihine göre gidiyorsa yani haftan ile uyumluysa ve şu an böyle bi fark çıktıysa 34+4 e göre devam eder doktorun. Hafta 30. Haftadan sonra değişmez çünkü her bebeğin gelişimi farklı ve 12. Haftadan sonra bebek kendi gelişimine göre ilerler.
Çok fark artarsa doktor bebeğe bakar herhangi bi sorun var mı diye ama bu arada 1 hafta fark gayet normal bende de çıkıyordu kimi hafta
Hep uyumlu idi ilk gittim hastanede doğum ücreti 95 olunca bende başka hastaneye gittim ilk defa orda öyle denildi 34. Haftamda doktora hep haftası ile uyumlu idi demeli miyim yoksa belli olur mu

1 haftalik fark aslinda cok normal o an bebegin pozisyonu bile olcumlerin yanlis yapilmasina sebep olabiliyor. Bildigim kadariyla - ve + 2 haftaya kadar norma kabul ediliyor bu tip oynamalar. Endise edilecek bisey olsa doktorunuz soylerdi merak etmeyin. Sezeryan icin muhtemelen birinci deger baz alinacaktir. Benim bebegimin femur kemiginde 1.5-2 haftaya yakin gerilik vardi ama doguma girerken o deger onemsenmedi bile normal haftam neyse o kabul edildi.

Hep uyumlu idi ilk gittim hastanede doğum ücreti 95 olunca bende başka hastaneye gittim ilk defa orda öyle denildi 34. Haftamda doktora hep haftası ile uyumlu idi demeli miyim yoksa belli olur mu
Diger hastanenin cihazi daha farkli olabilir, doktor daha az tecrubeli veya daha tecrubeli olabilir veya bebegin pozisyonu etkilemis olabilir. Bunlar hep etken olcumler icin.

Tabiki belli olur . Doktor bakıyor canım her şeye , önemli bi fark olsa sana sorar söylerdi mutlaka

Back
X