Bebegin hareketleri asagida hissediyorum

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
19 hafta icindeyim Bebegin hareketlerini net olmasada pit pit sekilde hissediyorum genel olarak asagida bazen yeri degisebiliyorda Normal durum mu ? Bel agrim var hafiften.Detayli ultrason ne zaman oluyor

benegin yer degistirmesiyle hissedilen yerde degisiyor merak etme bazen taaa asagida bazende gobegin ustunde oluyor donuyor surekli senin haftalarinda.. 20 ile 23.hafta arasinda ayrintili ultrason oluyor ben 22+4te gitmistim doktorum oyle istemisti doktorun yonlendirir senide..

Bebek makat pozisyonunda oluyor bu haftalarda yani ayakları aşağıda doğal olarak aşağıda hissediyorsun. Zamanla her yerde hissedeceksin. 20-24 hafta arası detaylı ultrason tavsiye ediliyor.

Ilk hareketleri ne zaman hissettiniz benim de yakindir diye düşünüyorum dinlemeye çalışıyorum ama kalbimin çarpıntısindan bir şey anlayamiyorum

Kasıklarda hissedilir benim ki hala aşağıda yukarı çıkmadı hatun normalmiş bende çok araştırdım 20 ile 24 arası yapılıyor detaylı

Ben bugün sırf bebeğin hareketleri aşağıda diye tekrar gittim doktora. Heralde aşağıda olcak bak ayakları aşağıda dedi :)
Ayaklarını tam rahim ağzına yerleştirmiş takılıyo zilli :)) bizi tedirgin ediyolar anca.
Zaten 2 gün göbek deliğimin oralara vuruyo 2 gün aşağıya vuruyo. Artık takmicam kafama. Sırf bu yüzden 2.kez gittim doktora çünkü.

19 hafta icindeyim Bebegin hareketlerini net olmasada pit pit sekilde hissediyorum genel olarak asagida bazen yeri degisebiliyorda Normal durum mu ? Bel agrim var hafiften.Detayli ultrason ne zaman oluyor
Bebeğin konumuna göre değişiyor canım o. Bebek bazı kadınlarda aşağıda bazılarında yukarda oluyor. Normal yani. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…