- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 38
- 33
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
O daha cok kucuk zor hissedersin het zaman oynaz zaten tatlu bisey ye yat biraz sirt ustu yay elini karnina koy biraz yanlarina yat oynar beninki hep yatinca oynardi yatar elimi koyardim tatli yerdim hey gidi gunler
çok erken hissetmişsin. ben 21. haftada hissetmiştim. normali 24. haftaya kadar hissedilmesi. şimdiden böyle yaparsan ileride hareket etmediği her günü hastanede geçirirsin.. rahat ol biraz..
Korkma diycem ama korkacaksin cunki ilk bebegin bende oyleydim kac kere oynamiyor diye hastanelik oldum doktor guldu bana balik gibi annesi nasil hissetmezsin dedi annelik iste kaybetme korkumuz var allah evlatlarimizi korusun bence sakin ol bekle nekadar oynadigi oynamanin azligi son aylarda onemli senin ki daha kucuk hissetmemen normal yinede istrtsrn ultrasona gir yada saglik ocaginda kalp atisina baktirdünden beri aynı şeyi yapıyoru ama tık yok.....
Evet ben her oynamadiginda dunyayi kendime zindan eder hastanelik olurdum bidaha anne olursam oyle yapmam bana da esime de bebegede yazikçok erken hissetmişsin. ben 21. haftada hissetmiştim. normali 24. haftaya kadar hissedilmesi. şimdiden böyle yaparsan ileride hareket etmediği her günü hastanede geçirirsin.. rahat ol biraz..
Ben 17 haftalik hissettim 18 haftalik netlesmisti oynamalar herkes ayni olmuyo demek ki konu sahibi da hissetmisilk bebeğiniz mi? Genelde ilk bebekte 17. haftada hissedilmez. Ben 21. haftada hissetmiştim. İkinci bebeğimde 17 de hissetmiştim.Birde zaten hissetmeye başladığınızda periyodik olarak gün içinde sürekli hissedersiniz. Bence geçen sefer yanılmış olma ihtimaliniz yüksek. İsterseniz sağlık ocağına gidin hemen kalp atışlarına baksınlar. Tatlı birşeyler yiyip solunuza yatıp dinlenincede hareket eder genelde. Ama dediğim gibi haftanız için daha çok erken.
17 haftalık hamileyim geçenlerde hissetmiştim ama dün sabahtan şimdiye hiç birşey hissetmiyorum Çok korkuyorummmm lütfen birşeyler yazın ben mi yanılıyorum ne yapmam lazım
canım ne bu telaş ben 22 haftalık hamileyim sadece sırt üstü yatınca genelde hissediorm.korkma bu kdr rabbim korur bebiişini :)17 haftalık hamileyim geçenlerde hissetmiştim ama dün sabahtan şimdiye hiç birşey hissetmiyorum Çok korkuyorummmm lütfen birşeyler yazın ben mi yanılıyorum ne yapmam lazım
hergün hissediyodum ama((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?