Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
23.haftamdayım önceye oranla 2 gündür çok az hareket ediyor yiyorum içiyorum oturup bekliyorum ama çok az.. endişeleniorum bi sorunmu var iyimi acaba bu durumu yaşayanlar lütfen yardım ne yapmam lazım normal mi sizce?
Bebek büyüdükçe malum yeri küçülüyor ve zaman zaman daha az hareket etme durumları olabiliyor, benim gebeliğimde de oluyordu. Kendini hissettirecek hareketler yapıyordur muhakkak, sağlıklı doğumlar diliyorum...
23.haftamdayım önceye oranla 2 gündür çok az hareket ediyor yiyorum içiyorum oturup bekliyorum ama çok az.. endişeleniorum bi sorunmu var iyimi acaba bu durumu yaşayanlar lütfen yardım ne yapmam lazım normal mi sizce?
gectigimz günlerde bana da böyle bişey oldu bi gün boyunca bebek hiç hareket etmedi yada ben hissetmedm korktum doktora gittim ultrasondan baktık gayet iyi bebegin hiçbişeyi yok dedi allaha şükür. bugn hiç tatlı bişey yemedin mi diye sordu. snra eve giderken çikolata falan aldım tatlı şeyler yedim o akşam eski hareketlerne döndü:) korkma hiçbişiicigi yoktur:)
Benim de o haftalarda cok hareketliyken bir kac gun cok az hareket ederdi. Doktor 28. haftadan sonra daha iyi hissedersin duzenli hale gelir dedi. Bir de yorgunsan ayaktaysan hissetmek daha zor olurmus.
arkadaşlar çok şükür bugün iyi gayet hareketlendi tekrar dediğiniz gibi,bu akşam 2.düzey ultrasona giricem inş. bi sorun çıkmaz allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
Ben yorulduğumda bebeğimin hareketlerinin azaldığını farketmiştim. Sonradan ben hareket ettikçe onun uyuduğunu öğrendim :) Biraz dinlenip, şekerli şeyler yedikten sonra hareket ettiğini farkedeceksin :) Sağlıklı bir doğum dilerim...
sağolun güzel dilekleriniz için 2. düzeye gittim tam 4 saatimi hastanede geçirdim ne zormuş bu iş karnıma bastıra bastıra karnım ağrıdı bebeğimde korkudan toplandı bu sefer vajinal ultrasonla bakmak zorunda kaldı riski varmı diye sordum yok dedi ama çok korktum bişe olacak diye neyseki çok şükür bi problem görmedi oda ii bende
bende de olmustu endişelenme 23 haftadanda oynaması azalmıstı 26 haftaya kadar surdu 27-28 haftanın içerisinde daha bellirgin tekmelerini hissettim elimi karnıma koydugunda yer degiştirdigini hissettim korkulacak bir şey yok yer daraldıgı için azalıyor . allahım saglıklı sıhatlı dunyaya getirmeyi nasip eder inşlh .
herkese merhaba,
34 üncü haftadayım ve yüksek tansiyon problemim var günde 2 alfamet 1 norvasc olmak üzere 3 tane tansiyon hapı kullanıyorum.
bebişim bir kaç gün öncesine kadar bayağı hareketliyken bugünlerde hareketleri azaldı az da olsa birşey yapıyor ama eskisi kadar güçlü değil... 32 haftadan beri izindeyim evde oturuyorum. acaba bebişim benimle tembelleştimi diye düşünmeye başladım...
NTS yaptırdık sonuçları iyi çıktı ama doktorum sürekli takip etmelisin diyor...
benim gibi bebek hareketi azalan varsa yardımcı olabilir mi????