Bebeğin hareketlerini az hissetmek

Pinkie Pie

Goodness is godness.
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
267
701
33
37
merhabalar,
Şu an 27.haftadayım ama anca arada seğirme gibi hissediyorum.
20.haftadan bu yana herkes şöyle hissediyorum böyle hissediyorum diye anlatırken, ben pek bişey hissetmiyordum.
Hep panikle koşa koşa doktora gittim, ama hep normal olduğunu aksine hareketli bir bebek olduğunu benim hissetmediğimi söyledi hatta bebeği izletti ve öyleydi:)
Size sorum benim yaşadığım gibi çok az hisseden var mı?
Kaç defa doktora gidip kontrol ettiğimde normal çıkmasına rağmen yine de insan endişeleniyor.
Ben de böyle güçlü sinyaller alıp orada iyi olduğundan emin olmak isterdim.
İleriki haftalarda yarattığı his artıyor mu bir de?
İlk hamilelik malum, tecrübesizlik zor:)

Senin haftanda bende cok hissediyordum hareketlerini fakat herkez aynı olcak diye bir kural yok kiloyla alakalı olabiliyor ilk bebekmiş onunla alakalı olabilir zamanla daha şiddetli hissedeceksin sıkma canını sağlıklıymış bebeğin

Canım ben ilk bebişime Kerim'le birlikte kaldım hamile düğünlerimiz 2 ay arayla. Bebişler arasında da iki ay var. Benim kızım derimden çıkacak gibi oluyordu ona gösteriyordum bak seninde böyle olacak diye ilk kez 20 küsürlerde çimdikleme gibi hissetti. Bebek büyüdü hafif çok hafif hissetti. İkimizin bebişleri de kocaman oldu şimdi. Anneden anneye bebekten bebeğe değişiyor. Onun oğlu benim kıza göre daha ağır başlı az hareket eden bi çocuk kızımda hiperaktiflik var. Kontrol edilmesi zor bi çocuk

Senin haftanda bende cok hissediyordum hareketlerini fakat herkez aynı olcak diye bir kural yok kiloyla alakalı olabiliyor ilk bebekmiş onunla alakalı olabilir zamanla daha şiddetli hissedeceksin sıkma canını sağlıklıymış bebeğin
Bide benim kilom çok değil. Bebekse 2,5 hafta ileride gidiyo ona ragmen seğirmeden hallice:/ sürekli doktora gidesim geliyo kadın bıkacak yakında benden:)

Canım ben ilk bebişime Kerim'le birlikte kaldım hamile düğünlerimiz 2 ay arayla. Bebişler arasında da iki ay var. Benim kızım derimden çıkacak gibi oluyordu ona gösteriyordum bak seninde böyle olacak diye ilk kez 20 küsürlerde çimdikleme gibi hissetti. Bebek büyüdü hafif çok hafif hissetti. İkimizin bebişleri de kocaman oldu şimdi. Anneden anneye bebekten bebeğe değişiyor. Onun oğlu benim kıza göre daha ağır başlı az hareket eden bi çocuk kızımda hiperaktiflik var. Kontrol edilmesi zor bi çocuk
Ben de hayırlısıyla bi kucağıma alayım.
İnsan göremedikçe endişe ediyor.
Keşke eve ultrason cihazı alabilseydim:KK45:

Back
X