- 5 Mart 2024
- 646
- 328
- 23
- Konu Sahibi Gizmooberoo
-
Aa demekki şuan erken hissetmem için19.haftada hissettim ilk
ilk başta insan bebek mi değil mi gelgitinde oluyor, ben 2 hafta emin olamadım acaba psikolojik mi hissediyorum diye
Henüz çok erken ben 20.haftamda en net haliyle hissetmiştim 23-24ten sonrada bayağı şiddetlendiArkadaşlar merhaba. 15+2 günlüğüm. Bebek hareketlerini henüz hissetmiyorum. İlk gebeliğim çok anlayamıyorum da. Bebek hareketlerini kaçımcı haftada hissetmeye başladınız?
O kadar iyi anlıyorum ki, sürekli doktora gitmek istiyordum hissetmediğim zamanlarda, hatta bahane bulup gidiyordum daAa demekki şuan erken hissetmem içinstrese girdim ben de acaba hareket etmiyor mu diye. Heyecanla bekliyorum bakalım ne zaman hissedicem.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızHenüz çok erken ben 20.haftamda en net haliyle hissetmiştim 23-24ten sonrada bayağı şiddetlendi
Evet kontrole gideceğim zamanları iple çekiyorumO kadar iyi anlıyorum ki, sürekli doktora gitmek istiyordum hissetmediğim zamanlarda, hatta bahane bulup gidiyordum daAz kalmış sizin de birkaç haftaya gelir
Şu an 17deyim hissediyorum net olarak ama bazıları daha geç hissediyor ben biraz erken hissettimArkadaşlar merhaba. 15+2 günlüğüm. Bebek hareketlerini henüz hissetmiyorum. İlk gebeliğim çok anlayamıyorum da. Bebek hareketlerini kaçımcı haftada hissetmeye başladınız?
İlk gebeligimdi. Ortalama 19-20. hafta gibi hissetmeye başlamıştım.Arkadaşlar merhaba. 15+2 günlüğüm. Bebek hareketlerini henüz hissetmiyorum. İlk gebeliğim çok anlayamıyorum da. Bebek hareketlerini kaçımcı haftada hissetmeye başladınız?
Şu an 17deyim hissediyorum net olarak ama bazıları daha geç hissediyor ben biraz erken hissettim
18.haftada gayet net bir şekilde hissettim. ilk gebelikti
19-20 benim
Herkeste farklı oluyor sanırım genel olarak en geç 20gibi hissediliyor galiba. Peki nasıl bir his? İçinizde bir organın hareket etmesi gibi mi? Yani nasıl tanımlıyorsunuz hareketi? Nasıl anlayacağım bebeğin hareketi olduğunu?İlk gebeligimdi. Ortalama 19-20. hafta gibi hissetmeye başlamıştım.
bana herkes kelebek kanat çırpışı gibi diyorsu ama gayet içeriden biri pıt pıt yapıyor gibi bir histiHerkeste farklı oluyor sanırım genel olarak en geç 20gibi hissediliyor galiba. Peki nasıl bir his? İçinizde bir organın hareket etmesi gibi mi? Yani nasıl tanımlıyorsunuz hareketi? Nasıl anlayacağım bebeğin hareketi olduğunu?
Valla bunu ben de çok merak ediyordum çünkü benim de ilk gebeliğim hiç bilgim olmayan bir konuydu ama kendini hissettiriyor zaten içinizde bir şey oynuyor yani fark ediyorsunuz kimisi kelebeğin kanat çırpması gibi diyorHerkeste farklı oluyor sanırım genel olarak en geç 20gibi hissediliyor galiba. Peki nasıl bir his? İçinizde bir organın hareket etmesi gibi mi? Yani nasıl tanımlıyorsunuz hareketi? Nasıl anlayacağım bebeğin hareketi olduğunu?
20.haftamda hissettim ilk gebeliğim.Herkeste farklı oluyor sanırım genel olarak en geç 20gibi hissediliyor galiba. Peki nasıl bir his? İçinizde bir organın hareket etmesi gibi mi? Yani nasıl tanımlıyorsunuz hareketi? Nasıl anlayacağım bebeğin hareketi olduğunu?
bana herkes kelebek kanat çırpışı gibi diyorsu ama gayet içeriden biri pıt pıt yapıyor gibi bir histisanki böyle bir sey kayıyor gibi. herkeste farklıdır ama muhtemelen
Valla bunu ben de çok merak ediyordum çünkü benim de ilk gebeliğim hiç bilgim olmayan bir konuydu ama kendini hissettiriyor zaten içinizde bir şey oynuyor yani fark ediyorsunuz kimisi kelebeğin kanat çırpması gibi diyor
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için20.haftamda hissettim ilk gebeliğim.
Hani denizde dalga gelir seni bi ittirir gibi habalandırır gibi olur ya aynı onun gibi histi
İlk zamanlarda küçük küçük kalp atışı şeklinde ilerleyen zamanlarda o çok belirgin hareketler olur.Herkeste farklı oluyor sanırım genel olarak en geç 20gibi hissediliyor galiba. Peki nasıl bir his? İçinizde bir organın hareket etmesi gibi mi? Yani nasıl tanımlıyorsunuz hareketi? Nasıl anlayacağım bebeğin hareketi olduğunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?