• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin ilk hareketleri

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
286
36
13
26
Kızlar merhaba 18 haftalik gebeyim ve ilk gebeliğim bir sorum olacak bebeginizin ilk hareketini ne zaman ve nasil hissettiniz harif edernisiniz ben ufak bi gıdıklanma hissetmiştim 16. Haftada daha olmadı ama bazen göbeğimin alt tarafindan kalp atisi gibi bi ziplama geliyor bana tecrubelerinizi anlatirmisiniz ✨🥰

Kızlar merhaba 18 haftalik gebeyim ve ilk gebeliğim bir sorum olacak bebeginizin ilk hareketini ne zaman ve nasil hissettiniz harif edernisiniz ben ufak bi gıdıklanma hissetmiştim 16. Haftada daha olmadı ama bazen göbeğimin alt tarafindan kalp atisi gibi bi ziplama geliyor bana tecrubelerinizi anlatirmisiniz ✨🥰
Yani 17 18de falan hissettim gibi oldu hep ama en net şekilde şüpheye düşmeden 20de hissettim ben ondan sonra artık hep hissettim zaten

ben önceden minik bir seyler hissediyordum ama kimse inanmadı 😂 18.haftada belli ve güçlü hareketler hissetmeye basladım hatta videoya bile çektim, esim de elini koyunca hissetmişti aynı haftada. hatta oha bu simdiden bu kadar güçlüyse napacaksın demişti 😂

18+2 de hissettim

Bende 17 +6 dayım 3 gün önce hissettim gece elimi koyduğumda pıt diye hissedilecek şekilde bi sizinde dediğiniz gibş kalp atımı gibi sanki parmağını uzatmış gibi bişey doktorum da zaten yavaş yavaş hissedersin artık demişti

Bende 17 +6 dayım 3 gün önce hissettim gece elimi koyduğumda pıt diye hissedilecek şekilde bi sizinde dediğiniz gibş kalp atımı gibi sanki parmağını uzatmış gibi bişey doktorum da zaten yavaş yavaş hissedersin artık demişti
Ay omu acaba tam gobek deligimin 2 parmak altında pıt pıt diye kalp atisi gibi eşimde hissetti elini koyduğunda 😍

Burada yazılanları okuduğum kadarıyla evet bebişimizin hareketi ve bir kaç haftaya daha net hissedermişiz bazen hiç hareket yok bazen özellikle gece düz yattığımda oluyor sende de aynı mı 😊

20 den sonra hissettim, plaesentanin konumu etkiliyor ornegin detaylida ogrendim ondeymis bende plesanta o yuzden daha hafif hissediyorum ama suan 22 haftadayim daha sık ve disardan gorunecek elimle hissedecek kadar belirgin.

Burada yazılanları okuduğum kadarıyla evet bebişimizin hareketi ve bir kaç haftaya daha net hissedermişiz bazen hiç hareket yok bazen özellikle gece düz yattığımda oluyor sende de aynı mı 😊
Evet dumdüz uzandiğim zaman ayakta yada otururken hiç bişey olmuyor🥰

Back
X