Bebegin hareketlerini neden hissetmiorm

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
arkadaslar meraba 18 haftalik hamileyim herkes bebegi hissetmeye baslamis olman gerekio dio ama bn halen hissetmiorm ilk gebeligim iki aylik kurtajla sonuclandi kalp atisi alinmadigi icin bu ikinci hani doktora gttm bisi de yok ama nie hareketlerni hissetmiorm deneyimli anneler nolur yardimci olun bi sorun yoktur dmi

Daha dur hemen canini sıkma 22 hatta 24 haftaya kadar yolu var. Gece oynuyordur belki bilmiyosun.

Zaten seyirme gibi oluyor ya da gaz gibi karistiriyorsun o zaman bebek mi degil mi diye :)

ben de 3-4 gündür seyirme gibi,ya da pıt pıt kalp atışı gibi hissediyorum. gündüz hareketlenme yok ama geceleri bayağı hissetmeye başladım. cinsiyeti ne bu arada?

Canim bende 20. Haftadaydm sanirim hissettgmde. . Daha erken hisseden arkadaşlarm vardi. bence sorun yoktur icini ferah tut : )

Sanci cok normal de nasil oluyo biliyomusun seyirme gibi kalp atisi gibi bazen gaz dolasiyomus gibi oluyor.

Ben 17te hissettim ablam 23te ikimizinki de erkek cinsiyet cok belirlemiyor aslında.

Ben ilk bebeğim 20. Haftanın içindeydim hissettiğimde yerimden sicrayip korkmustum ay bu ne diye komikti. Ama ikinci Bebeğimi 17 haftalikti hissettiğimde yani normal ya takma çok da düşünürsen hissetmedigin her gün zehir olur sana. Anormal bir durum yok yani rahat ol.

Ilk gebeligim. Oglum olacak insallah. 20. haftadan beri surekli hissediyorum. Pit pit seyerme seklinde, artik disaridan da goruluyor tabii. :) Telas yapma.

arkadaslar meraba 18 haftalik hamileyim herkes bebegi hissetmeye baslamis olman gerekio dio ama bn halen hissetmiorm ilk gebeligim iki aylik kurtajla sonuclandi kalp atisi alinmadigi icin bu ikinci hani doktora gttm bisi de yok ama nie hareketlerni hissetmiorm deneyimli anneler nolur yardimci olun bi sorun yoktur dmi
24-25 haftayı bulabiliyor çocuğun hissedilmesi dert etme.

Canim dur stres yapma 22 de ancak hissedersin, pit pit hafif bisey olur o da. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kurtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız acaba. Benimde 2. Ayda kurtaj oldu ayni sebepten. 3 ay gecti üstünden tekrar istiyorum ama icten ice o korkuyu atamadim hala.

Birde kurtajdan sonra yaptirdiginiz kontrol test vs oldu mu?

Kurtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız acaba. Benimde 2. Ayda kurtaj oldu ayni sebepten. 3 ay gecti üstünden tekrar istiyorum ama icten ice o korkuyu atamadim hala.

Birde kurtajdan sonra yaptirdiginiz kontrol test vs oldu mu?
Kurtajdan 15 gun sonra hamile kaldim cnm :))

İlk hamileligimde 20.haftada hissettim bu hamileligimde 18.haftada hissettim .İlk Hamilelik lerde genelde geç hissedilir.Allahin izniyle bir şey yoktur merak etmeyin rahat olun

Back
X