Bebegin hareketlerini neden hissetmiorm

arkadaslar meraba 18 haftalik hamileyim herkes bebegi hissetmeye baslamis olman gerekio dio ama bn halen hissetmiorm ilk gebeligim iki aylik kurtajla sonuclandi kalp atisi alinmadigi icin bu ikinci hani doktora gttm bisi de yok ama nie hareketlerni hissetmiorm deneyimli anneler nolur yardimci olun bi sorun yoktur dmi
Oda birseymi ben 14. haftada hissetmeye basladim :D .. ama en yogun 22. haftadan sonra oluyor, darbeleri gucleniyor ;)

ben de daha hissetmedim, merakla bekliyorum, bu arada bebişim kız :):KK45:

Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim 18. Haftadan itibaren bebeğimi hissetmeye başladım 20. Haftada netleşti ama 3-4 gün hissediyorum sonra 3 gun hissetmiyorum böyle bir şey yaşayan oldumu

20 den ıtıbaren net hıssedılmeye baslıyor
benımkı oyle donuyo kı tekme tokat girişiyo bana :D
karnım komık oluyo tıtrıyor dalgalanıyor :D

Tatlım ben 22. Haftada yedim tepiğimi. O an farkettim ki aslında 20. Haftadan beri hissediyordum ama konduramıyordum. İlk gebelikte farkedilmesi zor olabiliyor. Hala o anı hatırlayınca gülüyorum. Öyle bi tekme attı ki "ayyyy" diye çığlık attım iş yerinde herkes bana baktı, çok utandım:)

ben 22. haftada falan hissetmeye baslamistim. o cok bilenleri kulak ardi et dinleme duymamazliktan gel gerci duymamazliga gel dedikce bazen insanin burnundan getiriolar biliorm ama idare etmek lazim :)

Back
X