Bebeğin ismi Hakkı'nda..

İsmi değiştirmelimiyim?

• Evet değiştir.

OY: 0 0,0%
  • Gayet güzel.

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

aylla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
1
0
1
35
Arkadaşlar merhaba, eşim 7 aylık hamile ve erkek bekliyoruz. Eşimle birlikte oğlumuzun adını Atlas koymaya karar verdik fakat haddinden fazla tepki aldık ve bundan aşırı derece de rahatsızlık duyuyorum. Bu yüzden eşimle sürekli tartışma noktasına geliyoruz. Başta benim Ailem de o Nasıl isim düzgün bi şey bulun diye tepki göstermişti ama şuan gayet iyi bir şekilde benimsediler. Fakat eşimin ailesi halen çocuğun ismini değiştirmeye kararlı babası ve abisi sürekli isimle ilgili eleştiri ve değiştireceğiz başka bi isim koyacağız falan diyor. Hatta abisinin kayınpederi dahi konuya dahil olup isim tavsiyesinde bulundu. Kimseyi kırmak istemiyorum. Sinirli bi yapım var ters bi şey söyleyip arayı açma niyetim de yok fakat ne yapacağımı bilemiyorum. Değiştirmek te çok kolay fakat çok güzel ve farklı olduğu için Atlas olmasını istedim. İnsanları kırmadan karışmamalarını Nasıl sağlayabilirim yada ismi mi değiştirmelimiyim?

Kulağa hoş geliyor ama pek anlamlı değil. O yüzden bir daha düşünebilirsiniz bence.

Esi hamileymis ama bura kk demek ki esi erkek :KK45::halay: ama erkek hamile olmaz ki.. Ozaman konu sahibi etekli mi:oha: Mune Mune

Karismayan kalmamais masllah ne bu ya onlarimi ilgilendiryor bukadr fikirlerini soyleyebilirler bukadr baskida ne dir ya isme gelince ben eski isimleri sevdigimden bana gore degil,ama anlaminada dikkat et derim canim kocanla oturrup kararinizi birllikte verin karistirmyin onu bunu

Back
X