Bebeğin ismi tartışması

Casalina59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
5
1
36
30
Ablalarım kardeşlerim lütfen bana fikrinizi verin,çok sevinçliyim güzel bir haber aldık bebişimiz oluyor,Rabbim isteyen herkesin tez zamanda kucağına almayı nasip etsin. Bu süreçte hic tanimadigim sizlerim güzel mesajları çabalarıni başından geçeneri okuyarak hep motive oldum hepinizden de Allah razı olsun. Dünyanın en güzel haberini aldım sanırım hamile olarak ama gel gelelim eşim duyduğu andan itibaren bebege kiz mi olsa erkekmi olsa derken erkek olurda babamin ismini koyucaz 2.sinide sen koyarsin dedi senin koyduğunla sesleniriz dedi ben şok oldum,sinirim bozuldu severim kendisini ama bize bi kere bi destegi olmadi krediler cekip kendisi harcadi ama manevi olarak yanimizda olmaya çalışır hep benim ailem daha çok ilgilenir dardaysak yetişir ne istersek alirlar eşimin babasi ise bisey olunca onfa yok diye söylemeyiz esimide çocukluğunda cok iyi sartlar altında büyümemiş o yüzden kaldiramiyorum ben bu dusunceyi ne hakla diye, ne yapmaliyim nasil bi yol izelemelyim istemediğimi uzun uzun kavga ederek soyledim guzellikle soyledim ama konusma bile tahammül edemiyor bu konuda ne olursa olsun gidip yazdiricagini ismini koyucagini söylüyor konuyu acniyoe bile bu beni çok üzüyor lütfen bana akıl verin elini bugüne kadar bi taşın altina koymadi benim ablam ve gorumcemde cocuklarina dedelrinin ismini koydular sende koyicaksin diyor tek erkek cocugu

Canım öncelikle hayırlı olsun önünde uzun bir süreç var isim konusu için çok etken stres yapma hamileliğini doyasıya yaşa bence

Bence çok saçma ama belli ki onlarda gelenek. İki isim koysan biri senin istediğin olan?
Bize hic bir yardımı dokunmadı hep kendini düşündü gorumcemle ablamin kayimbabalari ne isterlerse alirlar evini aodi cocuklarim geleceklerono hazirladrlilar bizimkisi gene krediler çekip nerde harcadığını bilmiyoruz bile eşime kucukken yokluk icinde büyütmüş gene borclarla ben bütün bunlari bilirken ödüllendiriyormus gibi koyamıyorum

Canım öncelikle hayırlı olsun önünde uzun bir süreç var isim konusu için çok etken stres yapma hamileliğini doyasıya yaşa bence
Cok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama ben biseyi kafaya kurunca ondan baska birşey düşünemez hâle geliyorum

Benim ablamda eşinin babasının adını koydu ha noldu biz yeğenime o kadar güzel baktık ki mehmet demeye kıyamadık eniştemin babası lan diye çağırıyo.En son eniştem baba lan deme çocuğa biz saydık sana değer verdik senin adını koyduk sen çocuğa lan demeyi mi layık gördün dedi

Onun için değil eşin için koyacaksın zaten. Belli ki eşin bundan vazgeçmeyecek.

Onunda gönülü olsun bence koysun bızde iki isim koyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…