bebeğin kafa kemiklerinin oluşmaması..:(

raebzeh

Elhamdülillah Ya Rabbi..
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
2.008
8
681
Çorum
selam arkadaşlar..ben 12 haftalık hamileyim.bugün kontrolüm vardı.dr önce bebeği zor gördü görüntü net değil dedi.sonra bebeğin kafa kemikleri görünmüyo sanki dedi.diğer bi kadın doğum dr unu çağırdı.o iyice baktı bebeği net gördü..herşey normal dedi.sorun yok dedi..ama dr um beni korkuttu..böyle birşey yaşayan var mı sormak istedim..yarın eski dr uma gidicem inşallah herşey normaldir..Allahım sen yardım et cümlemize..bebek usg de oynuyo güzel güzel hareketlerinide hissediyorum çok şükür..bakalım yarın dr um ne diyecek..:44:

canım yaklaşık 2 sene önce bende aynı durumu yaşadım..
seni korkutmak yada endişelendirmek istemem
bende 12 haftalık hamileyken bebeğimin kafa tası kemikleri oluşmamıştı..bu hastalığın adı acrania ..
ve herhangi bi sebebi yok neden olduğuyla ilgili...
gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık ama yaklaşık 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi 1 yaşına dünyalar tatlısı bi oğlum var.
ama stres yapma doktorlar bir sürü şey söylüyor kimi zaman hiç biri doğru çıkmıyor

canım benim çok sağol ilgin için..ne bileyim korkuttular beni içim rahat etmiyo..öyle bişey olursa nasıl dayanırım allahım..benim kızım 6 yaşına girdi..yaklaşık 4,5 senedir ikinci bebek için uğraşıyorum tedavilerle..bu bebeğim mucize gibi geldi.kendiliğimden hamile kaldım..kızımda da tedavi görmüştüm..

işte şimdi böyle korkuttular.diğer dr görüntüyü net yakaladı.işte devlet hastanesi olunca alelacele bakıyolar..diğer dr herşey normal dedi ama içim rahat etmiyo..dr umda diğer ay tekrar bi bakalım dedi..ama o zamana kadar bekleyemem..yarın çoruma gidip özel muayenede baktırıcam inşallah..

oğlunada Rabbim hayırlı uzun ömürler versin ..maşallah..

canım bende ilk bebeğimde çok tedavi gördüm yaklaşık 1 sene kadar nerdeyse her hafta dr daydım..
en sonunda hamile kaldım.hep aklımda şey vardı ilk 3 ay tehlikeli aman dikkat ..
11 haftalıkken tatile gittim temiz hava alıyım diye denize bile doğru dürüst girmedim aman bişey olmasın diye.
tatil dönüşü dr a gittiğimde öğrendim tam da 12 haftalık olduğunda...
zor süreçtü üstelik benim operasyon kısmında bunu yaşayan diğer insanlardan çok zorlu oldu..
ama geçti gitti ..rabbim dayanma gücünü veriyor...ama sen şimdi bunları düşünme sonuçta durumun net bile değil...allah yardımcın ol
bol bol dua et..
üstelik oğlum hiç beklemediğm anda kendiğilinden geldi.
allah bi kapıyı kapatırken diğerini açıyor..
hiç üzme sen kendini ..yaşanması gereken herşey yaşanıyor..
herşeyin başı dua ..
rabbim hepimizin melekleri korusun

HERŞEYİN HAYIRLISI CANIM SENİ VE BEBĞİNİ RABBİME EMANET EDİYORUM HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN.
İYİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞ İYİ ŞEYLER CANIM ZOR AMA HAYAT BU NAPALIM.

ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM İNŞALLAH.

TEK Bİ DOKTORLA KALMA DERİM EĞER İMKANIN VARSA Bİ KAÇ DR DAHA GİTMEYE ÇALIŞ AMA STRES YAPMAMAYA ÇALIŞ NOLUR BEBİŞİNDE ÜZÜLÜR SONRA.

Merhaba,

Yarın bende sizinle aynı işlemi yaptıracağım ama ben biraz beklemek zorunda kaldım. İşlemler sırasında çok canınız acıdı mı acaba? Manevi acı dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…