Bebeğin kafasında kist ?

Limonkabugu-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
12
2
1
Merhabalar. 29. Haftamda bebegin kafasinda bir kist olduğu, doğumdan sonra ultrasonla kontrol edilmesi gerektiği, çok önemli bir şey olmadığı , kistin beyinde olmadığı söylendi. Aynı durumu yaşayan var mi aranizda ? Böyle söylenmesine rağmen içime çok dert oldu haliyle.. bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Canım aynı durumu çok yakın arkadaşım yaşadı. Onunla haftamız şu an aynı. Doktorlar onu çok korkutmustu ona demişler ki beyne de gecebilir çok büyük kist demişlerdi. Gorseydin halini hergün ağlıyordu. Geçen hafta konuştuk kontrole gitmiş kistler tamamen geçmiş demiş doktor. Onun ki bide bir tane değildi. Insallah seninki de geçer içini ferah tut.

Cok tesekkur ediyorum canim. Ben de nette okuduğum kadariyla erken dönemde oluşup geciomus hep ama benimki 29.haftamda farkedilince gecmicek die korkuorum. Umarim kotu bir sey deildir cok teşekkür ediyorum. Arkadasinin kacinci haftada farkedilmisti

Arkadaşımın 26.ci haftada fark edilmişti cnm. Geçen haftaya kadarda vardı hala kist duruyordu. Pazartesi kontrolde tamamen geçmiş dediler. O da 31.ci haftada şimdi.

Bende 18 +2 günlük hamilryim bu gün bebeğimin beyninin tek bir tarafında kist olduğunu gördüm burdan araştırdım iyş şeyler var ama herşey Allahtan ben hiç bir testi yaptırmadım bunun için ayrıntılı usg ye gşr içiniz rahat etsin dedi Dr um yaşayan arkadaşlar yazsınlar lütfen çok endişeliyim

Ben de ikili testi yaptirmamistim aslinda endişem biraz da o yüzden. Doktorum kontrol edilcek doğduktan sonra dedi ama o anki şaşkınlıkla başka bir şey soramadim ben de. Ama cok önemsemedi, sanırım geçecek die düşündü

Buradan da araştırdığıma göre hemen hemen olan herkesin geçmiş benim yaş 36 ben Allah korusun bebeğim ne olursa olsun alfırmayacağım için test yaptırmak istemediğimi söylemiştim Dr um da saygı duymuştu Allahtan gelene amenna ama işte annelik endişeleniyor insan hakkımızda hayırlısı benim böbrek lerine baktı 3 mm gördü sınır dedi ama çok ta endişeli değildi

Ben de ayni dusuncede oldugum icin testi yaptirmamistim. Allahin izniyle bir sey olmaz insallah. Bir dahaki randevumu bekliyorum tek istegim kistin kaybolmus olmasi. Umarim sizinki de biran once kaybolsun

Ben de ayni dusuncede oldugum icin testi yaptirmamistim. Allahin izniyle bir sey olmaz insallah. Bir dahaki randevumu bekliyorum tek istegim kistin kaybolmus olmasi. Umarim sizinki de biran once kaybolsun
İnşallah içim rahat nedense ayrıntılı usg için randevu alıcam eğer bakan Dr sorun yok derse 1 ay sonra randevum iyş haberlerimizi buradan paylaşırız umarım

O testler çoğu zaman hatalı zaten. İyi bir ayrıntılı ultrason, kesin emin olunmak isteniyorsa da fetal dna analizi. O testler anneleri üzmekten başka bir işe yaramıyor. Tavsiyem iyi bir radyolog ya da prenatologa görünmeniz.

Ayrıntılı usg ye girmeyi düşünüyorum inşallahhhhh endişeleri yersizdir zaten bu saatten sonra dua etmekten başka yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…