Bebegin kakasinda mukus var

Kesinlikle doktora goturmelisin normalde doktora gitmek icin acele etmem once bi arastiririm ama yan komsumun bebegine sut alerjisi teshisi konuldu ve mukuslu kaka icin endise ederek goturmustu sut alesjisi demisler

doktora koşun demekten başka nasıl yardım edebiliriz?

Arkadasim oncelikle sakin ol. Bebeginin muhtemelen bi seye alerjisi var. Sadece anne sutu verdigini dusunuyorum. Cunku ek gidaya gectiginde mukusu gormek zor oluyor. Benim 2 kizim var ikisindede ayni sikintiyi yasadim. Hatta mukus yaninda kanli kaka vardi. Ilk bu durumu yasadigimizda sebebini bulmak cok zor ve benim icin cok sikintiliydi. Sonuc olarak 2 kizimdada inek sutu alerjisi oldugu ortaya cikti. Tum sut urunlerini yediklerimden cikarinca mukusta kanda kalmadi. Bebegin genel hali ve gelisiminde bir problem yoksa endiselenecek bir durumda yok. Yediklerine dikkat degisik bir sey yemis olabilirsin. Mukus devam ederse 1 hafta boyunca sut urunleri tuketme (aklina gelen herset biskuvi margarin peyniralti suyu olan heesey) duzelme varsa diyetini surdurursun. Alerji test yaptirmani onermiyorum 2 yas alti cocuklarda sonuc negatif cikiyor. Benim kizlarin 2 sindede olmasina ragmen sonuc negatifti. Denene yanilma yontemi en iyisidr bi cocugun en iyi dr annesidir. Tecrube ile sabit. Gecmis olsun.

Benimde cocugum süt alerjisi mukuslu kaka çıkıyordu fakat kizariklarla birlikte oluyordu.eger gripse hırıltısı varsa kakayla balgamida atar

canım endişe etme mınnacık bebeği sakın buyuk hastanelerın acılıne goturme 30 dk da rota olur... ozel bır yer varsa oraya gotur mıkrop olabılır ya da sut alerjısı endışe etme...

Bebegin kakasinda mukus acil yardım!!!

canım endişe etme mınnacık bebeği sakın buyuk hastanelerın acılıne goturme 30 dk da rota olur... ozel bır yer varsa oraya gotur mıkrop olabılır ya da sut alerjısı endışe etme...
arkadas kesinlikle katiliyorum. ama bebegin daha cok kucuk. ne zamndan beri kakasi mukuslu? ilk olduysa biraz gozlemle. ates huzursuzluk varsa ama sakin bekleme. iyi ozel bir hastanenin cocuk druna gotur. acilde sana yardimci olmazlar.

Bebegin kakasinda mukus acil yardım!!!

Ah ya, yerim :)
Bu kadar endise etmeyin.
Ates halinde bile bebegin ilk etapta genel durumuna bakiliyor.
Baska bir sikayetiniz var mi?

Bir doktora gorunun.
Kesinlikle gorunun.
Ama cok korkunc bir sey cikacagini sanmiyorum.

Saglikla buyutun.

gaita testi yapılmalı. illa alerji olacak diye bir kaide yok. anne sütü alıyorsa bile amipli dizanteri olabilir. dr götürmekten başka çareniz yok. çocuk ufaksa daha da acil bir şekilde götürün. bişey olmaz diyenleri ise dikkate almayın yaşayan bilir ne kadar yıpratıcı ve çocugu kaybedecek seviyeye gelebilecek bir durum olduğunu. uzaktan okuyunca eglenceli geliyor sanırım kulaga

Back
X