Bebeğin kalbi durmuş

Ozgeart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
18
-45
36
30
12 haftalık hamileyim. Dün bebeğimin 7 haftalıkken kalbînin durduğunu öğrendim. İki gün sonra kürtaj olacağım. Aradan 3 4 hafta geçmesi riskli bir durum mu acaba arada karnım ağrıyor mide bulantım da var ama kalbî durmadan önce de böyleydi. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim çok zor bir süreçten geçiyorum

Merhaba başınız sağ olsun. Bebek zehirleyemeyeceği kadar küçük zaten bir aksilik olsa doktorlar tarafından söylenirdi. Ama geciktirmeden kürtaj olun. Benimde 9. Haftada durmuştu bebeğimin kalbi acısı tarifsiz çok zor bir durum. İnşallah kendinizi hazır hissettiğinizde sağlıklı bir gebeliğiniz olur

En son ne zaman kontrole gitmiştiniz. Allah sabır versin, inşallah bir daha yaşamazsınınız.

Sizin de başınız sağolsun . Gerçekten çok zor bir durum insan yutkunamıyor bu duruma alışmak ne kadar sürecek bilmiyorum ama Rabbim küçükte olsa büyükte olsa hiç bir kadına evlat acısı yaşattırmasın Halimize bin şükür kokusunu almadan cennete gittiler Rabbim bize sağlıkla huzurla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin

En son ne zaman kontrole gitmiştiniz. Allah sabır versin, inşallah bir daha yaşamazsınınız.
En son 18 gün önce gittim doktor o zaman kalp atışı var dedi ama duyamadk o ara bana 1 ay sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonra dayanamadım gittim ve bana kalbinin atmadığını kesenin de dağılmış olduğunu söyledi

Çok üzüldüm. Ben de en çok bu durumdan korkuyorum. En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah. Allah sabır versin.

Çok üzüldüm. Ben de en çok bu durumdan korkuyorum. En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah. Allah sabır versin.

Çok üzüldüm. Ben de en çok bu durumdan korkuyorum. En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah. Allah sabır versin

Siz de hamile iseniz sakın korkmayın her şey Allahtan içinizi ferah tutun nasipte varsa zaten ne olursa olsun o bebek doğar demek ki benim bebeğimin nasibi yokmuş bu dünyada… Bu arada teşekkür ederim Rabbim tüm analara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…