Bebeğin kalbinde sağ aortik ark.ve parlaklık görülmesi

Hayır çocuk kardiyoloji doktorları gebeliği sonlandıracak bir durum olmadığını söylediler amniyosentez önerdi kabul etmedim bu sıkıntı başka hastalıklarla birlikte olabiliyormuş onun için amniyosentez dedi .
Hakkımızda hayırlısı inşallah herşey iyi olur

Merhaba , bende 24 haftalık hamileyim bebeğimde sağ aortik ark çıktı sizin şuan süreç nasıl ilerliyor, yada bu durumla ilgili bir Bilgi alabildiniz mi doktordan doğum ve sonrasında bizi neler bekliyor ?
Meraba benım bebeğimde de sağ aortik ark teşhisi konuldu siz doğum yaptınız mı ne gibi öneriler aldınız bana yardımcı olur musunuz amniyosentez yaptırmalımıyım lütfn cvb yazabilir msnz

Hyr yaptırmadım bebegim dogdu gayet sağlıklı iyikide yaptırıp o sıkıntıya girmedim diyorum geçmiş olsun

Merhabalar benimde 23. Haftam ve bebeğime sağ aortik ark teşhis konuldu. Bebeğiniz nasıl şuan bir belirti oldu mı süreç nasıl ilerledi ?

Çok uzun zaman olmuş konunun üzerinden geçeli ama bende sizinle aynı sorunları yasıyorum. Ben 21 haftalık hamıleyım daha testlerimiz temiz geldi. Di george sendromuna da bakıldı. Onda da sorun yok bebeğinize doğum sonrasında herhangi bır tedavi önerildi mi? Şuan durumu nasıl? Umarım görürsünüz.

Çok uzun zaman olmuş konunun üzerinden geçeli ama bende sizinle aynı sorunları yasıyorum. Ben 21 haftalık hamıleyım daha testlerimiz temiz geldi. Di george sendromuna da bakıldı. Onda da sorun yok bebeğinize doğum sonrasında herhangi bır tedavi önerildi mi? Şuan durumu nasıl? Umarım görürsünüz.
Merhaba bebeğim 15 aylık oldu hiç bir sıkıntı yok çok şükür . Doğum sonrası herhangi bir tedavi görmedi

Back
X