- 22 Kasım 2010
- 11.409
- 20.521
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
11 haftalik hamileyken rutin kontrolde bebegimin karnımda oldugunu ogrendim. Muthis bir hayal kirikligi, cok yogun bir aciydi...travmatik bir kurtajin uzerinden 3 ay gecti. Halen psikolojik olarak toparlanabilmis degilim. Ilk gebeligimdi. Normalde tekrar eden benzer kayiplar yoksa doktorlar pek arastirma taraftari değiller. Yuksek ihtimalle bebekte bir kromozom anomalisi vardi dediler. Buna ragmen esimle birlikte kromozom analizi yaptırdık sonuclari bekliyoruz hala...anne karninda bebek olumlerinin bir suru sebebi olabilecegini biliyorum.ama aklimda binlerce soru işareti var acaba benim yuzumden mi oldu, x ray den gectim ondan mi, ayagimi bir cisim kestigi icin daha 6 haftalikken tetanoz asisi olmak zorunda kaldim ondan mi, iki doktorum vardi surekli ultrasona giriyordum ondan mi...
Tekrar hamile kalmayi istiyorum artık ama hic cesaretim yok. Zaten inanilmaz takintili bir insanim. Bu aciyi yasamadan once de burda benzer konular okuyup evhamlanirken bunu yasadim. Benzer durumlar yasayanlar, sonradan saglikli bir bebek dunyaya getirdiniz mi? Korkularinizi nasil yendiniz?
Tekrar hamile kalmayi istiyorum artık ama hic cesaretim yok. Zaten inanilmaz takintili bir insanim. Bu aciyi yasamadan once de burda benzer konular okuyup evhamlanirken bunu yasadim. Benzer durumlar yasayanlar, sonradan saglikli bir bebek dunyaya getirdiniz mi? Korkularinizi nasil yendiniz?