Bebeğin kalbinin durması

rosekk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
4
0
6
Merhabalar 11+3 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittiğimde (devlet hastanesi) doktor bebeğin kalp atışının olmadığını en son 8+6 günlük göründüğünü söyledi. Acil bir şekilde yarın gel kürtaj yapalım dedi. Yarın özele gideceğim tekrar baktıracağım ve kürtaj olacağım ama korkuyorum da açıkçası. İstanbul Başakşehir civarlarında kürtaj yaptıran var mı? Hastane tavsiye edebilecek olan?
Birde tekrar devlette yaptırmak istesem randevu mu almam gerekir acilden giriş yaparlar mı?

Bana da olmustu 8.haftamda. devlet hastanesinden yazı veriyorlar o yazıyla birlikte özel hastaneye gidip kürtaj olmuştum. Özel hastanede veriyor yazıyi ama baştan işlem yapıyor diye pahalı. Devlette zaten kaydınız varsa doplerde bakildiysa gidip belgesini alın derim. Bebeğin kalbinin durduğuna ve hamileliğin sonlandigina dair bir belge veriyorlar. Sonra o belgeyle birlikte özel hastanede kürtaj olabilirsiniz. Ben Medipolde yaptirmistim Kadıköy'de. Zor bir süreç ama yaşanıyor böyle şeyler. Bir sonraki gebeliginiz sağlıklı geçer umarım. Geçmiş olsun simdiden

Gecmis olsun. Bende 11.hafta kontrolune gittigimde bebegin 9.haftada kalbinin durdugunu ogrenmistim. Devlet hastanesiydi. O gun anestezi islemlerini halletmistik ikingun sonra kurtaj olmustum. Doktorum iki gunluk beklemenin anneye zararinin olmuycagini endiselenmemi gerektirecek bir durum olmadigini soylemisti(Prof oldugu icin sonsuz guvenim var ona). Ozel hastanede eltim oldu hemen kalbi durdu denildigi gun aldilar isleme tercih senin. Ama islem zor degil korkma

Bir rapor verdiler FKA izlenememiştir yazıyor o sanırım. Ücret ne kadardı medipolde?

Çok geçmiş olsun, ben kürtajla alakalı hiç bişey bilmiyorum ama başakşehirde oturuyorum
Başakşehir tıp merkezinde Sultan buhara hanıma gidiyorum gebelik tedavisi için
Hem öncesinde tavsiye almıstım hemde orda gittiğimde gelenlerde çok memnundu
İsterseniz bi ona görünün belki faydası olur, geçmiş olsun tekrar

Sağolun. Bende Buhara hanımın ismini çok duydum ona gitmeyi düşünüyorum ama tıp merkezi olduğu için çekiniyorum biraz hastane gibi olmaz diye. Randevu almak gerekiyor mu ordan?

Geçmiş olsun
İlk bebeğimde bende aynı şeyi yaşadım
Yatağımda alttan ve ağızdan sancı verdiler suyum patladı dr eliyle aldı bebeği sonra kürtaj oldum biraz agrım oldu ama dayanılayamayacak gibi değildi

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum

Sağolun. Bende Buhara hanımın ismini çok duydum ona gitmeyi düşünüyorum ama tıp merkezi olduğu için çekiniyorum biraz hastane gibi olmaz diye. Randevu almak gerekiyor mu ordan?
Bende ilk basta biraz çekinmiştim açıkcası, gebelik olursa ilerde doğum için vs uygun olur mu tıp merkezi falan diye ama doktorun iyi olmasına güvenerek gittim, doktor hanımla görüşüncede bi soru işaretim kalmadı şimdilik şükür
Yok gerekmiyo, sadece arayıp orda mı gidiceğiniz gün onun bilgisini alın onun dısında direkt ordan alıyosunuz randevuyu
Birde erken gitmekte fayda var ben ne zaman gitsem çok fazla hastası vardı gerçekten
Geçmiş olsun tekrar

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Aynısı başıma geldi, özelde aynı gün kürtaj işlemim yapıldı.
Hiç korkma, canın yanmayacak.

cok gecmis olsun demekki saglikli bir bebek degilmis ,takdiri ilahi bazi seyler elimizde degil maalesef..
en azindan hamile kalabiliyorsun sukur
bu arada kurtaj basit bir islem artik ..
biraz vucudu dinlendirip yeniden denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…