• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekleme tedirginliği

kanaryam07

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
298
Merhabalar 32 yaşındayım eylül ayında ilk gebeliğimde bebeğimin kalbinin 9.haftada durması sonucu kürtaj oldum şimdi tekrar gebeyim 9 şubatta 2500 11 şubatta 4350 beta çıktı artış iyiydi sat 6 Ocak 16 şubatta kadın doğuma gittin karından muayene de kese görüldü 5+6 haftalıktı 2 marta doktor tekrar randevu verdi malum bekleme süreci stresliymiş hele ki bir kayıptan sonra iki gündür de göğüs hassasiyetim gitti gibi hissediyorum bugün acaba gitsem mi doktora fikir verir misiniz

arada belirtiler gider gelir canım evham yapma sakin ol. ama baya araya vakit koymuşsun ben olsam kalp atışı duymaya çoktan uçarak giderdim herhalde :)
Merhabalar 32 yaşındayım eylül ayında ilk gebeliğimde bebeğimin kalbinin 9.haftada durması sonucu kürtaj oldum şimdi tekrar gebeyim 9 şubatta 2500 11 şubatta 4350 beta çıktı artış iyiydi sat 6 Ocak 16 şubatta kadın doğuma gittin karından muayene de kese görüldü 5+6 haftalıktı 2 marta doktor tekrar randevu verdi malum bekleme süreci stresliymiş hele ki bir kayıptan sonra iki gündür de göğüs hassasiyetim gitti gibi hissediyorum bugün acaba gitsem mi doktora fikir verir misiniz

kendinizi dinleyip stres yapmaktan dolayıdır.
zor ama sakin kalmaya çalışın.
bolbol dua edin. kafanızı dağıtacak şeylerle ilgilenin.

Geldim 10 gün olmuştu şuan sıra bekliyorum bana dua edin kızlar

Öyle dedi doktor gitcem başka doktora da öyle yapayım dedim

Yarın başka ilk doktoruma randevu aldım kese 21 mm olmuştu yolksac da görülmedi ufff kafam çok karışık ağlasam ağlıyamıyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum

Öncelikle sakin olun bu stres bebeğe hiç iyi değil bende sizin gibydim gebeyken belirtiler bi kayboluyordu sonra tekrar geliyordu belirtiler kaybolduğunda korkup doktora gidiyordum ama bi sorun yoktu genelde yani belirtiler gidip geliyor hep ona takılmayın siz göğüslerinizin sertliği bi anda kayboluyor yumuşacık oluyor karnın büyükken bazen çok sert bazen çok yumuşak oluyor bunlar insanı korkutsada genelde sprun teşkil etmiyor siz sakin olursanız bebeğiniz daha sağlıklı büyüyecektir stres bebeğe çok zararlı

Maalesef kızlar bu doktorda boş gebelik oluşmaz dedi Salı günü ilaç ile sonlandırılacakmış

Çok teşekkür ederim Rabbim heppimizşn imtihanını kolay eylesin inşallah vardır bunda da bir hayır diyorum 🙏🏻

Back
X