Bebeğin kalp atışı için bekleyenler buraya

cigdem32

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
654
6
621
42
Diğer
kızlar 5 şubat kalp atışı için gideceğim heyecanla bekleyenler buraya sizde heyecanlarınızı yazın:lepi::lepi:

tek merak ettiğim belirtilerim yokla var arası gibi geçen hafta doktor ultrasonla bebeği gördü çok iyi dedi ama annelik mi diyin ne derseniz çok merak ediyorum kalp atışını her gün belirti olacak diye bir şey var mı yoksa normal mi

Bende bugun gıttım ıkı kese gorundu...9 subatta gıdecem hayırlısıyla cok heycanlıyım zaman gecermı acaba ????

ben trasferin 11. günü testimi yaptım bhcg 400 cıvarıydı bana 12 gün sonra gelmemi söylediler sanırım keseyi görmek için. yani 4 şubat ta ilk kontrole gidiyorum acaba kaç gün sonra kalp için çağırıyorlar. bu arada 4 şbatta ben 6. haftamı tamamlamış olacam

bende 12 şubatta gidicem kalp atışlarını ve keseyi duymaya.sizler trnsferden kaç gün sonra gittiniz?demetyaren.ve neşemi istiyorum. Acaba şuan gitsem kese görünür mü?

biz tuttuğunu öğrendik ocak 10 da doktor bizi 2 şer gün arlıkla 4 defa kan tahlili yaptırdı sonrada 25 ocakta ilk ultrason için çağırdı o gün keseyide bebeği gördük şubat 5 kalp atışı yani 12 şer gün aralıkla çağırdı

bizimde 2 şubattıı kalp atışlarını dinlemek
ama ben dün gittim 1 şubat iki kese vardı biri boştu birinde bebiş vardı.çok şükür kalp atışlarınıda duydukkk
bende belirti göğüslerimde dolgunluk.baş dönmesi ve çarpıntı sıcak basıyo birde
mide bulantım felan pek yok damak tadım değişmedi...

adet tarihinden itibaren 7 haftalık canım
inş. sizlerde güzel sonuçlar alırsınız

adet tarihine göre mi hesaplıyorsun senin tüp bebek mi bende konulduğu günden hesaplıyorum 6+2 inşallah herkezin çıkar cumaya bende kalp atışını duyarım hayırlısıyla benim adet tarihim 14 aralık

transfer tarihinde zaten embriyo ya
yumurta halide sayılıyor yani adetten başlayacan saymaya
benimde 12 aralıktı son adet tarihim transfre tarihim 1 ocak..

nevinim canım demek iki kese heeeee hadii rabbim sağlıcakla hayırlı bi şekilde kucağına ve kucağımıza almayı nasip etsin inşş...
bende 4 şubatta kalp atışını duymaya gidicem....10 gün önce gittiğimde keseyi görmeye yani dr.kalp atışınında gözüktüğünü sölemiştii ama ben sabırsızlkla duymak istiyorum kalp atışını....
nevin aramızda 1 gün var..benimde adet tarihim 13 aralık fakat transfer tarihim senden önce 29 aralıkk....

öyle hilalcim yumrutaların gelişimi transfer tarihi vs vs fark ediyor işte :))
ama olsun allahım bugünleride bize nasip etti ya inş. kucağımızada almayı nasip eder
hilalcim evet değerim çok yüksek değildi başta sonra 18.gün çok yüksek çıkmıştı demek iki kese ama boş biri :)))

hepimizin gözü aydın ALLAH ım olmayan kullarınada nasip etsin inş.hep duyarız kalp atışını cumayı iple çekiyorum zaman geçmiyor

Kızlar bende adet tarıhımden ıtıbaen hesaplıyordum ama oyle degılmıs bende 78.haftaya gırdım normalde ama dun 5+1 gun dedı doktorum 9 subata verdı rrandevumuzu kalp atısları ıcın ınsallah duyarız

Back
X