• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin kalp atışı için bekleyenler buraya

slm kızlar ben yeni katıldım aranıza 6 haftalık 2 günlük hamileyimm ismim hülya

nevincim canım boş kese için dr. ne dedi...benim dayımın gelinindede boş kese vardı fakat sonradan gözüktü ve oğlunu doğurdu..ama onunki tüp değildi...yani kese boş gözükebilir şimdilik sonra gittiğinde bebeğin kesenin içinde olabilir...

hilal bende öyle düşündüm valla sende yazınca olabilir diye düşünüyorum kız büyüktüde bayağı kese
ama dr erir yokolur dedi
gerçi büyük olsa çoktan gelişirdi dimi
ya sizin geline nezman demişlerdi boş kese diye yani kaç haftalıkken

papatya-1986 hoşgeldin aramıza hayırlı olsun seninkide mi tüp bebek duydun mu kalp atışını veya bebeğini yarın benim kalp atışlarına bakılacak 6+6 hafta oldu benimde daha öğle bulantım falan yok sizin var mı

demet yaren google gir gebelik hesaplama çıkıyor en son adet tarihini yaz o sana 3 gün hata payı yazıyo diyelim 7+3 yani 7 haftlık olarak çıkarıyo

benım hala lekler devam etmekte kızlar korkuyorum bugun dr bırgul sarıkmıstan randevu alacam bundan sonrakı tedavıme onun devam etmesıne ıstıyorum yanı bahcecıde olamıyor dr suleyman bey sehır dısındaymıs arıyorum ulasamıyorum boyle omaz en ıyısı bırgul hanım

canım kullanıyorum oda sadece aksamları prognex 50 mg brıgul hanımdan pzt randevu aldım bahcecıyıde aradım alı beyle gorusım dıye muaynedeymıs o arıcakmıs beklıyorummmm cok yok aslında leke damla damla ıkı 3 damla ama korkuyorummmm 4 gun oldu

Demetcim msnde cevirimdisi olursan ben sana cevap veremem online olursan yazabiliyorum sadece . Ben doktora yarin gidicem. Senin lekelenmelerinle ilgili olarak yanlis hatirlamiyorsam sana 3 tarnsfer oldu ve 2 sinin kesesi gorundu lekelenmen 3. Yavas yavas atiyor olman olabilir mi ? Dr. Ne dedi sana lekelenme ile ilgili ? Bir de amerikandan vaz mi gectin ?

yok tatlım orda da bırgul sarıkamıs gorev yapıyor her cuma oarada ben muaynehanesıne bı gııdım dedım onden bu arada kızlar leke olayı bıttı sanırım gelmıyor dr olabılecegını soyledı hayırlısı artık bırgulden pzt gunune randevu aldım

Back
X