• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışının az olması (bradikardi)

parrlam

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2025
272
126
18
28
Merhaba arkadaşlar 15 eylülde transfer oldum bugün kalp atışı için gitmiştim kese var bebek var ama kalp atışı çok az dedi olması gerekenden az dedi var aslında bizde gördük kalp atışını ama doktor az dedi böyle bir durumla karşılaşan oldu mu çıktığımdan neşe ağlıyorum

Bende oldu ilk ölçüm 60 70 arası dedi haftaya gel dedi 110 olmuştu düzelmişti . Sonraki hafta düşük oldu ama kromozomal anomalidir muhtemelen dedi doktor. Kalp atışı düzelmişti kısacası

Bende oldu ilk ölçüm 60 70 arası dedi haftaya gel dedi 110 olmuştu düzelmişti . Sonraki hafta düşük oldu ama kromozomal anomalidir muhtemelen dedi doktor. Kalp atışı düzelmişti kısacası
Yaa sonucu için çok üzüldüm peki kalp atışının başta düşük olması düşük olmasını etkilemiş midir

Kızlar bu konuda fikirleri olan var mı lütfen yazarsanız sevinirim tecrübeli olanlar

Onu bilmiyorum canım ama ilk gebelikti araştırmaya gerek yok dedi kromozomal anomalidir ilk gebeliklerde sık olur dedi . Bende o hafta çok araştırmıştım ama düzeldi olumlu düşün haftaya netleşir içini ferah tut .kaçıncı haftasın

Back
X