Bebeğin kalp atışı

Acaip_haller

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
207
Puanlar
103
Merhaba bebeğin kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz acaba? Şuan Allah sağlıklı gebelik nasip ederse 5+5 deyim. Dört gün sonra gitsem duyulma ihtimali var mı sizce

Merhaba bebeğin kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz acaba? Şuan Allah sağlıklı gebelik nasip ederse 5+5 deyim. Dört gün sonra gitsem duyulma ihtimali var mı sizce
Ben 7 + 5 de duydum canim kaybettim ilerleyen zamanda bebegimi ama suan senin haftan cok erken daha

Duyulmaya da bilir ...ben 7haftalikken duymuştum 6da duyamamisti

Ben kızımın kalp atışını 6.haftada görmüştüm sende büyük ihtimalle duyarsın canım

Maşallah. Ben de inşallah duyarım. Hayırlısı ile sağlıklı olduğunu görmek nasip olur inşallah
Amin canım duyarsın inşaAllah
Rabbim saglıklı hayırlı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin ♥

Amin canım duyarsın inşaAllah
Rabbim saglıklı hayırlı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin ♥
Çok sağol canım ya. Umarım sizin evladınız da sağlık sıhhat içinde huzurla büyür. Allah bağışlasın tüm yavruları inşallah

Öyle mi çok güzel. Sizin de ilk gebelik mi
Yok canım ilk gebeliğim 4 aylıkken düşük yaptım 8 ay sonra kızıma hamile kaldım5 yaşında şuan Allah nasip ederse kardeşi olsun istiyoruz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah ♥

`