- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 30
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Ben 7 + 5 de duydum canim kaybettim ilerleyen zamanda bebegimi ama suan senin haftan cok erken dahaMerhaba bebeğin kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz acaba? Şuan Allah sağlıklı gebelik nasip ederse 5+5 deyim. Dört gün sonra gitsem duyulma ihtimali var mı sizce
Hmmm çok geçmiş olsun. İnşallah tekrarını yaşatmaz rabbim.Ben 7 + 5 de duydum canim kaybettim ilerleyen zamanda bebegimi ama suan senin haftan cok erken daha
Hmmm. Anladım. Bilmiyorum ki doktor on gün sonra tekrar gel demişti. Acaba dedim kalp atışı için mi çağırdıDuyulmaya da bilir ...ben 7haftalikken duymuştum 6da duyamamisti
Ben kızımın kalp atışını 6.haftada görmüştüm sende büyük ihtimalle duyarsın canımMerhaba bebeğin kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz acaba? Şuan Allah sağlıklı gebelik nasip ederse 5+5 deyim. Dört gün sonra gitsem duyulma ihtimali var mı sizce
Maşallah. Ben de inşallah duyarım. Hayırlısı ile sağlıklı olduğunu görmek nasip olur inşallahBen kızımın kalp atışını 6.haftada görmüştüm sende büyük ihtimalle duyarsın canım
Amin canım duyarsın inşaAllahMaşallah. Ben de inşallah duyarım. Hayırlısı ile sağlıklı olduğunu görmek nasip olur inşallah
Çok sağol canım ya. Umarım sizin evladınız da sağlık sıhhat içinde huzurla büyür. Allah bağışlasın tüm yavruları inşallahAmin canım duyarsın inşaAllah
Rabbim saglıklı hayırlı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin ♥
Amin canım Allah razı olsunÇok sağol canım ya. Umarım sizin evladınız da sağlık sıhhat içinde huzurla büyür. Allah bağışlasın tüm yavruları inşallah
Hmm teşekkürler. Galiba cuma günü gidince biz de 6+4 olacağız. Umarım duyabilriizz :)Merhabalar 6+3 günlükken duymuştuk
merhabalar aynı dönemde hamile kalmışızHmm teşekkürler. Galiba cuma günü gidince biz de 6+4 olacağız. Umarım duyabilriizz :)
Öyle mi çok güzel. Sizin de ilk gebelik miAmin canım Allah razı olsun
hepimizin evladını bağışlasın inşaAllah
Hmmm teşekkür ederim bilgi için. Bakalım hayırlısı olsn geç olsun güç olmasın diyorum7+ 1 de duydum canim
2. gebeliğim bir oğlum var 34 aylıkÖyle mi çok güzel. Sizin de ilk gebelik mi
Yok canım ilk gebeliğim 4 aylıkken düşük yaptım 8 ay sonra kızıma hamile kaldım5 yaşında şuan Allah nasip ederse kardeşi olsun istiyoruz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah ♥Öyle mi çok güzel. Sizin de ilk gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?