bebegin kalp atisi

sevdimseniben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
50
8
48
Mrb hanimlar 4+3 gunluk hamileyim. Doktorum bir hafta sonra gelmemi ve kalp atislarini alttan ultrason ile dinlemesi gerektigini soyledi. Ama ben alttan muayene olmaktan cekiniyorum dusuk endisesi ile. Sizce ne yapmaliyim?

Vajinal muayenenin bebeğe zararı olmaz. Eğer karından dinlemek isterseniz kalp atışları 7.-8. Haftayı bulabilir.

Mrb hanimlar 4+3 gunluk hamileyim. Doktorum bir hafta sonra gelmemi ve kalp atislarini alttan ultrason ile dinlemesi gerektigini soyledi. Ama ben alttan muayene olmaktan cekiniyorum dusuk endisesi ile. Sizce ne yapmaliyim?

Bende istemedim 6.haftamda gittim karindan duyuldu madem istemiyorsun beklemen gerekecek

Eğer doktorun aksi bir yorumda bulunmadıysa, hamileliğin tehlikeli ilerlemiyorsa hiçbir zararı olmaz merak etme. Ama strese gireceksen bekle bir kaç hafta daha karından ultrasonda duy.

Cok saolun hanimlar tedirgin oldum beklemeyi dusunuyorum. Zaten ilk muayenemiz alttan muayene ile oldu digerini beklemek istiyorum. InsAllah sag salim kucagimiza aliriz

Bende ilk gittigimde doktora 6+2ydim bebegi goremedi alttan bakti kalbinin atisini gosterdi sesi daha duyulmaz dedi gidicem bi kac gun sonra 9 +3 suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…