- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
Bebeğinizin kalp atışlarını ilk ne zaman duydunuz arkadaşlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henuz 5+4üm
Doktor 6da cagirdi ama sanirim sadece kese icin.Bulanti kusma kalp atisi olustugunda basliyomus diye duydum.kalp atisi duyan arkadaslar mide sorunlariniz o donemdemi basladi![]()
Benim bulantım mide yanmam var kese gördükten 2 gün sonra başladı ay inşallah kalp atışındandır perşembe gidicez kalp duymaya :)Ben henuz 5+4üm
Doktor 6da cagirdi ama sanirim sadece kese icin.Bulanti kusma kalp atisi olustugunda basliyomus diye duydum.kalp atisi duyan arkadaslar mide sorunlariniz o donemdemi basladi![]()
Bulanti ve kusmaktan cok korkuyorumCnm bende hiç bulantı kusma olmadı koku hassasiyeti ve tiksinme ler evet o zamanlarda basladi
Bulanti ve kusmaktan cok korkuyorum
insallah senin gibi geciririm![]()
ya bende 9. hafta başladı 12. haftada bitti iştahım gitti migdem berbattı ama şükür çabuk geçti :) inşallah sende olmazBen henuz 5+4üm
Canim peki kalp atisini kacinci haftada duymustunya bende 9. hafta başladı 12. haftada bitti iştahım gitti migdem berbattı ama şükür çabuk geçti :) inşallah sende olmaz
7+1 de duydum sesini çok güzel atıyordu minik kalbi :) 6.haftasında duyamadım ama kalp ritmini gördüm ultrasonda ikisinide alttan muayene ile duydumCanim peki kalp atisini kacinci haftada duymustun
7 haftalik kalp atisini duymadim ama doktor gordugunu ve kesenin dolu oldugunu soyledi .. sizce duymakla gormek ayni seymi iyi mi kotumu![]()