Bebeğin kalp atışı

Ben henuz 5+4üm:KK15:
Doktor 6da cagirdi ama sanirim sadece kese icin.Bulanti kusma kalp atisi olustugunda basliyomus diye duydum.kalp atisi duyan arkadaslar mide sorunlariniz o donemdemi basladi:KK17:

Cnm bende hiç bulantı kusma olmadı koku hassasiyeti ve tiksinme ler evet o zamanlarda basladi
Doktor 6da cagirdi ama sanirim sadece kese icin.Bulanti kusma kalp atisi olustugunda basliyomus diye duydum.kalp atisi duyan arkadaslar mide sorunlariniz o donemdemi basladi:KK17:

Benim bulantım mide yanmam var kese gördükten 2 gün sonra başladı ay inşallah kalp atışındandır perşembe gidicez kalp duymaya :)

Adetim gectiği gibi kustum valla hassas bi midem var bide su bhgc hormonu ne kadar yüksekse okadar mide bulantısı oluyomuş benim yüksekti baya

ya bende 9. hafta başladı 12. haftada bitti iştahım gitti migdem berbattı ama şükür çabuk geçti :) inşallah sende olmaz

7 haftalik kalp atisini duymadim ama doktor gordugunu ve kesenin dolu oldugunu soyledi .. sizce duymakla gormek ayni seymi iyi mi kotumu :(

7 haftalik kalp atisini duymadim ama doktor gordugunu ve kesenin dolu oldugunu soyledi .. sizce duymakla gormek ayni seymi iyi mi kotumu :KK43:

8 haftada duydum. Bebek çok küçük ve zarar verebileceği için biraz daha beklemiş olabilir dr um bana o şekilde söyledi.

Back
X